Scrambler Ducati Hack the A.icon - Δημιουργήστε το δικό σας custom AI Scrambler

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης Leonardo.AI
Ducati Scrambler AI
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/7/2024

Με μια συνεργασία με την πλατφόρμα Leonardo.AI, η Ducati δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φαν των Scrambler μοτοσυκλετών της να δημιουργήσουν το δικό τους custom μοντέλο, με τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες να φιλοξενούνται τακτικά στο site της εταιρείας.

Η γκάμα Scrambler Ducati, γνωστή για τον εύπλαστο χαρακτήρα της που ενθαρρύνει το customizing από τους ιδιοκτήτες, είναι η καλύτερη βάση για νέες τεχνολογίες όπως η δημιουργία custom μοντέλων, ρεαλιστικών ή μη (πχ. Scrambler από... κηρήθρες μελισσών, ή από LEGO, κλπ.), χρησιμοποιώντας ευφάνταστα prompts (εντολές / φράσεις) με τις οποίες η Τεχνητή Νοημοσύνη του Leonardo.AI παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ducati Scrambler AI

Ο τρόπος που λειτουργεί το customizing μέσω του… Λεονάρδου είναι απλός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα ΕΔΩ, και να δώσετε τις δικές σας φράσεις κλειδιά, με τις οποίες το πρόγραμμα θα δημιουργήσει την custom μοτοσυκλέτας σας. Στην ίδια σελίδα θα βρείτε παραδείγματα που περιλαμβάνουν τόσο το τελικό προϊόν όσο και τις φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα.

Ducati Scrambler AI

Βάλτε τις δικές σας φράσεις, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και απολαύστε το αποτέλεσμα. Σίγουρα κάποιες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και θέλει να εκπαιδευτείτε για το πώς να συντάσσετε φράσεις οι οποίες να αποδίδουν πιο πιστά τους στόχους σας, αλλά όταν το καταφέρετε, θα εντυπωσιαστείτε.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες