Νέα χαμηλότερη τιμή για το SWM SM 500R VAtm των 52 ίππων

Με το Full Power Kit δώρο
SWM SM 500R χαμηλότερη τιμή 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/10/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει την απόκτηση του SM 500R VAtm ακόμη πιο προσιτή και δελεαστική ταυτόχρονα. Από τα 7.290 ευρώ που ήταν η τιμή του με Full Power Kit, πήγε στα 6.890 ευρώ.

Το SM 500R VAtm, είναι ένα γνήσιο μονοκύλινδρο Super Motard, γεννημένο μέσα από τα Enduro και εξοπλισμένο με έναν υγρόψυκτο κινητήρα των 501 κυβικών εκατοστών, προδιαγραφών Euro 5 και θέλει να μας προσφέρει μια καθημερινότητα με παιχνιδιάρικη διάθεση.

SWM SM 500R χαμηλότερη τιμή 2024

Το φιλτράρισμα των δρόμων αναλαμβάνουν οι αναρτήσεις της Kayaba μπροστά, με το πλήρες ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι των 48 χλστ. και διαδρομής 250 χλστ., ενώ πίσω συναντάμε ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ KYB με μοχλικό και διαδρομής 290 χλστ..

Μέσα στο κλεινόν άστυ θα κινηθούμε με ευκολία και οι στατικές μανούβρες θα γίνουν με ευκολία, μιας και το βάρος δεν ξεπερνάει τα 140 κιλά. Μπορεί τα γονίδια του να φέρουν στοιχεία αγωνιστικών καλουδιών, όπως είναι η αγωνιστική σέλα SWM, χούφτες τιμονιού Acerbis, ελαστικά Michelin και δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα, αλλά δεν λείπουν και τα σύγχρονα πράγματα των LED φωτιστικών σωμάτων.

Αυτή η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών με τη μοτοσυκλέτα να είναι διαθέσιμη και για test ride.

Kawasaki - Έρχεται νέο 4κύλινδρο Z [Video]

Παρουσίαση στις 30 Οκτωβρίου - Η απόδοση στο επίκεντρο
Έρχεται νέο Kawsasaki Z teaser video
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/10/2024

Με ένα ιδιαίτερα λιτό teaser video η Kawasaki έκανε γνωστή την πρόθεσή της να παρουσιάσει μία καινούργια γυμνή μοτοσυκλέτα με την απορία να λύνεται σε μερικές ημέρες. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη φετινή EICMA, ενώ αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος και για την επόμενη μοτοσυκλέτα που θα παρουσιάσει η Kawasaki, λίγες εβδομάδες πριν η διεθνής έκθεση του Μιλάνου ανοίξει τις πύλες της στο κοινό.

Το video της Kawasaki είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα ωστόσο με εικόνες αλλά και ηχητικά η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για νέο 4κύλινδρο γυμνό μοντέλο που θα έρθει για να πάρει τη θέση του ανάμεσα στα Ζ. 

Έρχεται νέο Kawsasaki Z teaser video

Η νέα μοτοσυκλέτα έρχεται για να τοποθετηθεί μεταξύ των κορυφαίων Z, πού ακριβώς θα το μάθουμε σε μερικές ημέρες, αλλά εκείνη που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες ανανέωσης είναι η Ζ900, με τη λέξη "Performance" να είναι και η μοναδική που κάνει την εμφάνισή της στο σύντομο video από το Akashi. 

Η κίνηση της Kawasaki δεν είναι τυχαία, έπειτα και από την παρουσίαση του CB1000R από τη Honda και αυτό δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση και την πιθανότητα, αντί για νέο Z900 να δούμε να παρουσιάζεται ένα Ζ1100 με το μοτέρ των μεγάλων Ninja SX και Versys, όμως με σαφώς υψηλότερη ισχύ από τους 135 ίππους και μικρότερο συνολικό βάρος από το υπετροφοδοτούμενο Z H2 των 239 ανακοινώσιμων κιλών.

Σημειολογικά, το γεγονός ότι στο video φαίνονται και βιράζ πίστας οδηγούν τη σκέψη ότι η απόδοση για τη νέα μοτοσυκλέτα των Ιαπώνων δεν θα εκφράζεται μόνο από τις επιδόσεις του κινητήρα αλλά και από τη δυναμική συμπεριφορά της.