ΜΟΤΟ 659 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

MOTO #659 – Οκτώβριος 2024: Κυκλοφορεί τέρμα γκάζι με απίστευτες αποκλειστικότητες!

Τα παλιά αγωνιστικά έχουν να μας διδάξουν πράγματα για την οδήγηση που τείνουν να χαθούν και λιγότερα να μας πουν για την ιστορία της μοτοσυκλέτας: Οδηγούμε Suzuki GSV-R και εξηγούμε!

Honda CBR600RR: Μία εξαιρετικά σημαντική μοτοσυκλέτα για την εποχή των Adventure που διανύουμε, ξυπνά από τον λήθαργο την supersport κατηγορία και ταυτόχρονα φέρνει την πίστα πιο κοντά στην τσέπη όλων μας! – Και ακριβώς από εκεί έχουμε να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Οδηγούμε ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ το Zontes 703 Adventure, το νέο σκούτερ 368 και το πρωτότυπο street! - Και ταυτόχρονα είμαστε οι πρώτοι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στο εργοστάσιο της Zontes! Η κινέζικη εταιρεία που δημιουργεί με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανά δει σε Ευρώπη, Ιαπωνία αλλά και Κίνα! Τα υπέρ και τα κατά!

Yamaha MT-09 Y-AMT: Η Yamaha δημιουργεί και πάλι μία αυτόματη μοτοσυκλέτα, τελείως διαφορετική από αυτό που είχε κάνει στο παρελθόν και τελείως διαφορετική από τον ανταγωνισμό, χορεύοντας στο ταψί τους μπερδεμένους σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα που δεν έχουν καταλάβει τι προσφέρει αλλά και γιατί το έφτιαξε!

Aprilia RS457: Άλλως ένας λόγος να ξυπνήσουν τα supersport, πριν η ακόμη πιο μικρή κατηγορία βρει τρόπο να κρατήσει τον κόσμο στους κόλπους της, ακόμη και τους πιο έμπειρους που θέλουν ένα προσιτό οικονομικά παιχνίδι και όχι μόνο εκείνους που τώρα μαθαίνουν!

Παρουσίαση Supermoto: Όλα τα νέα και καυτά, κυριολεκτικά, Supermoto με τα υπέρ τους και τα κατά τους στην πίστα της Σπάρτης! Ducati Hypermotard 698 MONO / GASGAS SM700 / HUSQVARNA 701 SUPERMOTO / KTM 690 SMC R παρέα με Κεφαλονίτη/Παρασκευά/Μιμίκο/Παπασταύρου!

Moto Guzzi V85 Strada: Το οδηγούμε σε ένα δύσκολο ελληνικό τοπίο και στα χέρια κάποιου που θα το κάνει να ξεφύγει από τις προδιαγραφές του…

Yamaha XMAX 300 Tech-Max: Όταν τα πάντα είναι θέμα τιμής, η Yamaha ξέρει να τραβά μία γραμμή και να σου ζητά να εξετάσεις το ζήτημα της καθημερινής μετακίνησης πιο βαθιά!

Aprilia RS 660 Trofeo: Η Aprilia σε παίρνει από το χέρι και σε καθοδηγεί με ασφάλεια να εξερευνήσεις τα όριά σου στην γρήγορη οδήγηση έχοντας ένα σκαλί για κάθε βήμα: Το Trofeo είναι βέβαια πλατύσκαλο...

Dunlop TrailMax Raid: Το ελαστικό που αλλάζει τα δεδομένα στη χρήση 50-50 γιατί προσφέρει 100% πρόσφυση στην άσφαλτο και στο χώμα! Η μεγαλύτερη δοκιμή που έχει γίνει ποτέ σε όλη την Ευρώπη για τα TrailMax!

Με όλα αυτά και είμαστε στη μέση ένας ακόμη φοβερού τεύχους που προσφέρει στον Έλληνα αναγνώστη τη χαρά να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, αμέσως μόλις βυθιστεί στις σελίδες του! Η χαρά της ομάδας του MOTO είναι να δίνει υπεραξία σε κάθε τεύχος και πάμε ολοταχώς να ανέβουμε όλοι μαζί, άλλο ένα σκαλί ψηλότερα: Τεύχος Οκτωβρίου για το πιο πλούσιο περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη: Μην το χάσετε!
Δείτε παρακάτω τις δύο πρώτες σελίδες κάθε μεγάλου άρθρου!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024 - ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 659

 

 

Αποστολή

Yamaha MT-09 Y-AMT

Το νέο ημί-αυτόματο κιβώτιο της Iwata κάνει ντεμπούτο στον πιο άγριο εκπρόσωπο της Dark Side of Japan οικογένειας, αντικαθιστώντας λεβιέ ταχυτήτων και μανέτα συμπλέκτη με 2 κουμπιά

 

Αποκλειστικό – Αποστολή στο εργοστάσιο της ZONTES

Επισκεπτόμαστε το εξαιρετικά σύγχρονο εργοστάσιο της ZONTES στην Κίνα που διαθέτει το τμήμα R&D στο κέντρο του

             

Αποκλειστικό – Οδηγούμε τα επερχόμενα μοντέλα ZONTES

Στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της κινέζικης εταιρείας, οδηγούμε το 703F, το 368G, αλλά και το 703RR

 

Δοκιμή

Honda CBR600RR

Η τετρακύλινδρη εν σειρά Supersport μοτοσυκλέτα της Honda επιστρέφει στην Ευρώπη ως Euro5+ μοντέλο, και εμείς τη δοκιμάζουμε εκεί που της αρμόζει, στην πίστα

 

Δοκιμή

Aprilia RS 457

Το 457 ολοκληρώνει τη σειρά RS της Aprilia, προσφέροντας τον καλύτερο λόγο κιλών ανά ίππο στην Α2 κατηγορία

 

Δοκιμή

Moto Guzzi V85 Strada

Η crossover έκδοση του V85TT εκπλήσσει ευχάριστα τόσο με τον αυθεντικό Guzzi χαρακτήρα της, όσο και για το κράτημα της

 

Παρουσίαση

Τέσσερα μονοκύλινδρα Supermoto στην πίστα

Τρία από τα τέσσερα μοντέλα έχουν ίδια βάση αλλά μικρές διαφορές που αλλάζουν τη συνταγή, βρίσκοντας απέναντί τους το νεοεισερχόμενο μέλος, από την Ducati

 

Δοκιμή

Suzuki GSV-R 2002

Ο Alan Cathcart δοκιμάζει το ιστορικό MotoGP μοντέλο του Hamamatsu, που οδηγούσαν οι Kenny Roberts Jr και John Hopkins

 

Δοκιμή

Aprilia RS 660 Factory Trofeo

Δοκιμάζουμε την αγωνιστική έκδοση του RS 660, που πρωταγωνιστεί στο ενιαίο Πρωτάθλημα του Noale στην Ιταλία

 

Δοκιμή

Yamaha XMAX 300 Tech-Max

Η πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση του XMAX 300 συνδυάζει τεχνολογία, πολυτέλεια, βασιλικές ανέσεις και χώρους

 

Δοκιμή - Dunlop Trailmax Raid

Υποβάλλαμε τα Trailmax Raid στην πιο εξαντλητική δοκιμή που μπορεί να σκεφτεί ο νους (MEGA TEST ON-OFF & MEGA TEST Mini ON-OFF) και εκείνα αποδείχτηκαν απλά κορυφαία

 

Long Term Test

Royal Enfield Himalayan 450

Ο Λάζαρος Αλεξάκης επιβεβαιώνει το μότο “Built like a gun” της ινδικής εταιρείας, ρίχνοντας το Himalayan 450 στην τριήμερη Off-Road περιπέτεια “Άγκαθα”

 

Long Term Test

Royal Enfield HNTR 350

Με το HNTR 350 συμμετέχουμε στο παγκόσμιο eventOne Ride” της Royal Enfield που ξεκίνησε από το Χαϊδάρι με προορισμό τις Ερυθρές

 

Race Report

Με μια επιθετική και ολίγον τι αμφιλεγόμενη προσπέραση ο Enea Bastianini μας θύμισε ξανά για ποιο λόγο αποκαλείται και “La Bestia”

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ  

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ 

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου