Isle of Man TT 2025 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του εμβληματικού Road Racing αγώνα

Δύο εβδομάδες έντονης δράσης περιμένουν όσους βρεθούν στο Isle of Man TT 2025 από τον Μάιο και μετά
motomag Isle of Man TT 2025 – Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του θρυλικού αγώνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/7/2024

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του IoMTT 2025, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Μαΐου, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025 με τον αγώνα Milwaukee Senior TT.

Με το Isle of Man ΤΤ 2024 να είναι πλέον παρελθόν, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για το 2025.

Πέρα από τις ημερομηνίες -που είναι ίδιες με το 2024- το πρόγραμμα των αγώνων του 2025 θα έχει παρόμοια μορφή με τη φετινή χρονιά, με τις κατηγορίες Superstock και Supertwin να διατηρούν την προσθήκη και δεύτερου αγώνα. Μετά τις πέντε ημέρες κατατακτήριων θα έχουμε τους αγώνες όλων των κατηγοριών, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και την Πέμπτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ημέρα ξεκούρασης των αναβατών.

Εκτός από την αγωνιστική δράση, όσοι βρεθούν στο νησί του Man θα μπορούν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις αλλά και να εξερευνήσουν τα paddock, όπως επίσης και το Fan Park το οποίο θα φιλοξενήσει συναυλίες και διάφορα άλλα happenings.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Isle of Man TT 2025

Δευτέρα 26 Μαΐου (UK Bank Holiday)

Morning Free Practice & Afternoon Qualifying

Τρίτη 27 Μαΐου

Evening Qualifying

Τετάρτη 28 Μαΐου

Evening Qualifying

Πέμπτη 29 Μαΐου

Evening Qualifying

Παρασκευή 30 Μαΐου

Afternoon Qualifying

Σάββατο31 Μαΐου

Monster Energy Supersport TT Race 1

3wheeling.Media Sidecar TT Race 1

Κυριακή 1 Ιουνίου

RST Superbike TT

Δευτέρα 2 Ιουνίου

Rest Day

Τρίτη 3 Ιουνίου

RL360 Superstock TT Race 1

Supertwin TT Race 1

Τετάρτη 4 Ιουνίου

Monster Energy Supersport TT Race 2

3wheeling.Media Sidecar TT Race 2

Πέμπτη 5 Ιουνίου

Rest Day

Παρασκευή 6 Ιουνίου (Isle of Man Bank Holiday)

PE Superstock TT Race 2

Entire Cover insurance Supertwin TT Race 2

Σάββατο 7 Ιουνίου

Milwaukee Senior TT Race

Ετικέτες

Aprilia Tuareg - Ντοκιμαντέρ για τη νίκη στο Africa Eco Race 2024 [VIDEO]

Εικοσιδύο θεαματικά λεπτά αγώνα με πρωταγωνιστές τον Jacopo Cerutti και την αγωνιστική Tuareg 660
motomag Aprilia Tuareg – Ντοκιμαντέρ για τη νίκη της στο Africa Eco Race 2024 [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/7/2024

Το ντοκιμαντέρ της Aprilia εστιάζει στο νικηφόρο ντεμπούτο της δικύλινδρης Tuareg 660 στον αγώνα Africa Eco Race 2024, αλλά και σε όσους συνετέλεσαν ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Στις 14 Ιανουαρίου η Aprilia με τον Jacopo Cerutti και την Tuareg 660 έγραψε ιστορία καθώς κατάφερε στο αγωνιστικό ντεμπούτο αναβάτη-εταιρείας στο Africa Eco Race να κερδίσει τον αγώνα, αφήνοντας πίσω τους εργοστασιακούς αναβάτες της Yamaha Pol Tarres και Alessandro Botturi οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στον αγώνα του 2022 -o αγώνας του 2023 είχε ακυρωθεί λόγω καιρικών αλλά και οικονομικών συνθηκών.

Aprilia Tuareg – Ντοκιμαντέρ για τη νίκη της στο Africa Eco Race 2024 [VIDEO]

Το ντοκιμαντέρ της Aprilia το οποίο δημιουργήθηκε από την Piaggio Studios σε συνεργασία με την Punctum Image, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση Aprilia All Stars στις 8 Ιουνίου ενώ είναι τώρα διαθέσιμο τόσο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Aprilia όσο και στο κανάλι της στο YouTube.

Στο Aprilia Tuareg Queen of Africa, αποτυπώνεται η προσπάθεια του αναβάτη της Aprilia, Jacopo Cerutti ο οποίος μετά από 6.000 χιλιόμετρα και 12 ειδικές διαδρομές, από την Ευρώπη στο Ντακάρ της Σενεγάλης, καταφέρνει να πανηγυρίσει τη νίκη στον δύσκολο αγώνα ράλι που διεξάγεται στην κλασική διαδρομή του Rally Paris-Dakar, έχοντας ως συνοδοιπόρο την Tuareg 660 η οποία έδειξε τα διαπιστευτήρια της με τον καλύτερο τρόπο.

Aprilia Tuareg – Ντοκιμαντέρ για τη νίκη της στο Africa Eco Race 2024 [VIDEO]

Στα 22 λεπτά του ντοκιμαντέρ βλέπουμε να απαθανατίζονται οι 12 ημέρες του αγώνα, και τα έντονα συναισθήματα της ομάδας της Aprilia. Επιπρόσθετα βλέπουμε ο σκηνοθέτης να εστιάζει στις δύο πρώτες ημέρες του αγώνα εκεί που ο Cerutti κατάφερε να πετύχει τον ταχύτερο χρόνο και να βάλει τα θεμέλια για τη νίκη στον αγώνα. Φυσικά δεν θα έλειπαν από το ντοκιμαντέρ οι πανηγυρισμοί της ομάδας οι οποίοι λαμβάνουν χώρα στη διάσημη ρoζ λίμνη του Dakar.

Ετικέτες