Rally Raid, Baja Aragon – Στην 4η θέση γενικής ο Neels Theric με το KOVE 450 Rally EX

Προετοιμασία ενόψει Rally Dakar 2025 για την ομάδα της KOVE Rally Racing Team
motomag Rally Raid, Baja Aragon – Στην 4η θέση γενικής ο Neels Theric με το KOVE 450 Rally EX
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/7/2024

Η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα ραλλύ της KOVE πραγματοποίησε μία αξιόλογη εμφάνιση στον αγώνα Baja Aragon με τον Neels Theric να τερματίζει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης με το 450 Rally EX.

Η KOVE εκτός από τον Theric έφερε στο Baja Aragon και τον αναβάτη εξέλιξης Sunier Sunier με στόχο να μαζέψει πολύτιμα δεδομένα για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας αλλά και να δοκιμάσει νέα εξαρτήματα.

Rally Raid, Baja Aragon – Στην 4η θέση γενικής ο Neels Theric με το KOVE 450 Rally EX

Ο αγώνας Baja Aragon μαζί με τον αγώνα Tour de France Rally, αποτελεί μέρος της προετοιμασίας και εξέλιξης της μοτοσυκλέτας για το Rally Dakar 2025 ενώ το Morocco Rally θα αποτελέσει το σημείο κλειδί όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Rally Dakar 2025, καθώς οι συνθήκες είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα συναντήσει η KOVE Rally Racing Team στη Σαουδική Αραβία.

Ετικέτες

Αντώνης Βεντούρας - Και δεύτερο βάθρο, στον αγώνα της Κυριακής για το MotoRCWorld στη Ρουμανία [VIDEO]

Δυο αγώνες, δυο βάθρα, και με νέο ρεκόρ πίστας ο 12χρονος Έλληνας αγωνιζόμενος
Αντώνης Βεντούρας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Μετά το βάθρο στον αγώνα του Σαββάτου 14/9 για τη διοργάνωση MotoRCWorld στη Ρουμανία, στον αγώνα της Κυριακή ο Αντώνης Βεντούρας έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ οδήγησης.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Βεντούρα ξεκίνησε από το πρωινό warm-up, όπου έσπασε το δικό του ρεκόρ πίστας και από 2:01:643 το έριξε στο 2:01:282. Η συνέχεια ήταν το ίδιο συναρπαστική στον αγώνα, με τον νεαρό Έλληνα αναβάτη να δίνει μεγάλη μάχη με τα πρώτα BMW, καταφέρνοντας να ρίξει και άλλο το δικό του ρεκόρ πίστας στο 2:00:694 παίρνοντας την 1η θέση στην κατηγορία των CFMOTO300 όπου και αγωνίζεται και καταλαμβάνοντας την 3η θέση γενικής. Γίνεται ξεκάθαρο πως ο Βεντούρας έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, βάζοντας στόχο πάντα το βάθρο!

Βεντούρας

 Ο ίδιος δήλωσε:  “Ειμαι τρομερά ικανοποιημένος με την απόδοση μου και στους δυο αγώνες γιατί το έχω ξαναπεί πως είναι η πρώτη χρόνια που αγωνίζομαι, και ακόμα και στο βαλκανικό πρωτάθλημα BMU που συμμετέχω πάντα θα έχω μια αναποδιά, όμως και μια καλή, όποια κι αν είναι η θέση του βάθρου, για αυτό μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων, γιατί ο στόχος κάθε οδηγού είναι το βάθρο. Για μένα το βάθρο είναι να τερματίζω ΟΡΘΙΟΣ, και έπειτα ας πάρω και το κύπελλο μου, χα χα!” 

Βεντούρας

 

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί που προσπαθεί να ακολουθήσει μαζί με το σχολείο του και το όνειρο του! Τον αγώνα έδειξε ζωντανά το κανάλι της Ρουμανίας Prima Sport3.

Οι υποστηρικτές του Αντώνη Βεντούρα: @kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services

Φωτογραφίες: Cristian Petrache

Ετικέτες