Αλέξανδρος Παπαγεωργίου - Δυο νίκες για το BMU και δυο 3ες θέσεις για το Alpe Adria στο Brno!

O Έλληνας πολυπρωταθλητήςμε τη Yamaha R6 προηγείται βαθμολογικά στην κατηγορία του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Άλεξ Παπαγεωργίου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/7/2024

Ο επτάκις πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με την ομάδα του “ZenOne Racing” στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα BMU, το οποίο συνέπεσε με το πρωτάθλημα Alpe Adria στην κατηγορία SSP600, με τη Yamaha R6 του στο Brno της Τσεχίας. Εκεί ο "Alex75" πήρε 2 νίκες στο Βαλκανικό και 2 τρίτες θέσεις στο Alpe Adria!

Ο Παπαγεωργίου έδωσε εξαιρετικές μάχες με τους Πρωταθλητές του Alpe Adria, όπου το επίπεδο και οι ομάδες είναι πιο επαγγελματικές και υποστηριζόμενες εργοστασιακά. Παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό και τις δυσκολίες, κατάφερε να κατακτήσει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στους δύο αγώνες για το BMU, όπου προηγείται βαθμολογικά, και δυο 3ες θέσεις για το πρωτάθλημα Alpe Adria.

Άλεξ Παπαγεωργίου - Zen One Racing

Ο ίδιος δήλωσε: "Ολοκληρώθηκαν δύο ιδιαίτερα απαιτητικοί και δύσκολοι αγώνες στην πίστα Brno της Τσεχίας. Ο αγώνας της Κυριακής ήταν ακόμη πιο δύσκολος, καθώς δώσαμε μάχη με τον Πρωταθλητή του Alpe Adria, ο οποίος αγωνιζόταν με μια Ducati 950cc. Το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν εξαιρετικά υψηλό, με τις ομάδες να διαθέτουν επαγγελματική υποστήριξη και να είναι άμεσα συνδεδεμένες με εργοστασιακές ομάδες. Παρόλα αυτά με τις άψογες ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας μου από την ομάδα μου ZenOne Racing, το πείσμα μου να φέρω πάλι την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου για το πρωτάθλημα BMU 24’ και τη συστηματική προπόνηση στην ARP academy, κατάφερα να τερματίσω στην πρώτη θέση και στους δύο αγώνες, καθώς και να κατακτήσω δύο τρίτες θέσεις στο ευρωπαϊκό! Προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα στη Ρουμανία, όπου θα είναι και η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στη συγκεκριμένη πίστα."

Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Η ομάδα του Zen One Racing δήλωσε : "Έχοντας ως δεδομένα τον περσινό εντυπωσιακό αγώνα του Άλεξ στην ίδια πίστα, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση, ήμασταν γεμάτοι αισιοδοξία καθώς από πέρυσι είχαμε καταφέρει να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας για να μπορέσει να κερδίσει. Φέτος είμαστε ακόμη πιο προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι, τόσο ο Άλεξ όσο και εμείς ως ομάδα. Στόχος μας ήταν όχι μόνο να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, αλλά και να κυριαρχήσει ξανά, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και τις δυο μέρες όπως κι έγινε. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η συνεχής βελτίωση είναι τα στοιχεία που μας δίνουν τη βεβαιότητα πως ο Άλεξ θα παραμείνει στην κορυφή."

Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Την προσπάθεια του Άλεξ στηρίζουν οι: @А.М.ПАПАГΕΩΡΓΙΟΥ MOTO @Peristeras Nikos Tyres @ZenOneRacing @Dimitris DimSt @Papanikolaou @Αντώνης Μερεμέτης @Panos Petropoulos @Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories @Dunlop @Yamaha Racing @Pandora alarms @Ermax @Georgopoulos Racing @ARP racing academy @Dimosthenis Mavropoulos @Christos Fragkos @Dimi Diats @Nikos Mouratis @Γιάννης Ψύλλας @Nikos Plakalis @Ms.Speedie @Maria Sertsou @ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ QUANTUM @axcell Energy Solution @REKTIFIE TZIOLAS

Ετικέτες

H Tecnomoto Racing χορηγός του Γιάννη Περιστερά - #John41

Με τον Έλληνα αναβάτη να αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Yamaha R7 Cup
Γιάννης Περιστεράς, Akrapovic
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Οι γνωστές εξατμίσεις της Akrapovic είναι η επιλογή του Έλληνα Πρωταθλητή Γιάννη Περιστερά, ο οποίος για το 2024 αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Yamaha R7 Cup, με την ομάδα Roc 'n' DeA, των γνωστών Πρωταθλητών και οδηγών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Massimo Roccoli και Alex De Angelis και φυσικά με μοτοσυκλέτα την Yamaha R7.

H Akrapovic έχει δώσει την ευκαιρία στους μηχανικούς της ομάδας να ρυθμίσουν τέλεια τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας και έτσι να δίνει την απόδοση που χρειάζεται ο Γιάννης Περιστεράς, που μάλιστα πρόσφατα κέρδισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

Στη χώρα μας αντιπρόσωπος των Akrapovic είναι η Tecnomoto Racing, η οποία είναι χορηγός της προσπάθειας του Έλληνα αναβάτη και φυσικά του ευχήθηκε τα καλύτερα και στη συμμετοχή του στον παγκόσμιο Σούπερ Τελικό (Super Finale) του Yamaha R7 Cup, που θα γίνει από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Γαλλική πίστα Circuit Paul Ricard/Le Castellet, παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και τον περίφημο 24ωρο Αγώνα Bol d'Or EWC

Για την Tecnomoto Racing

Η Tecnomoto Racing ιδρύθηκε το 1985, από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της βελτίωσης της μοτοσυκλέτας και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων βελτίωσης υψηλής ποιότητας, εκπροσωπώντας κατά αποκλειστικότητα τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Πιστοί στις παραδόσεις τους οι άνθρωποι της εταιρίας, ακολουθούν διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς, προσφέροντας στον πελάτη τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα προϊόντα στον τομέα της βελτίωσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν την εγγύηση και την αξιοπιστία επίσημου κατασκευαστή. Από το 1998 το φυσικό της κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καλλιρόης 12 στην Αθήνα, στην καρδιά του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα. Το έμπειρο προσωπικό και η ευρεία γκάμα προϊόντων βελτίωσης, καλύπτει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού. Το 2023 ξεκίνησε δυναμικά και με τη δημιουργία του μεγαλύτερου e-shop προϊόντων βελτίωσης της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την εκπροσώπηση των κολοσσών του χώρου, φέρνοντας στους μοτοσυκλετιστές τα καλύτερα προϊόντα, ενώ παράλληλα προσφέρονται οι καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.