Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition – Αφιερωμένη στον βασιλιά της ροκ [VIDEO]

Σε περιορισμένη παραγωγή 925 μοτοσυκλετών παγκοσμίως
motomag Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition – Αφιερωμένη στον θρύλο Elvis Prisley [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/6/2024

Η Triumph παρουσίασε την περιορισμένης έκδοσης Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition, η οποία αποτελεί έναν φόρο τιμής στον βασιλιά της Rock ‘n’ Roll Elvis Presley.

Όταν μιλάμε για τον θρύλο της μουσικής Elvis Presley, πρέπει να έχουμε στα υπόψιν μας πως υπάρχουν ιστορίες οι οποίες σχετίζονται και με την μοτοσυκλέτα. Ως εκ τούτου με την έκδοση Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition, η οποία θα παραχθεί σε 925 αριθμημένα κομμάτια, η Triumph κάνει γνωστή μία ιστορία η οποία συνέβη το 1965. Πρωταγωνιστής φυσικά είναι ο Presley και η T120 650 Bonneville που είχε αγοράσει ο φίλος του και μέλος της “Memphis Mafia” Jerry Schilling.

Triumph

Ο Presley ζήτησε να κάνει μία βόλτα ενώ λίγο αργότερα αφού είχε εντυπωσιαστεί από το βρετανικό μοντέλο έδωσε εντολή στον υπεύθυνο μεταφορών του, Alan Fortis, να παραγγείλει από μία μοτοσυκλέτα για κάθε έναν που βρισκόταν μαζί του. Ο θρύλος την μουσικής απαίτησε η παράδοση να γίνει την ίδια βραδιά, με την Robertson & Sons να καταφέρνει να παραδώσει εφτά Triumph το ίδιο βράδυ. Και κάπως έτσι το συγκεκριμένο μοντέλο απέκτησε μία ιστορία την οποία αρκετοί κατασκευαστές θα ζήλευαν.

Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition

Τώρα όσον αφορά την περιορισμένης παραγωγής Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition αυτή έχει αρκετές ομοιότητες με την Bonneville του 1959. Η μοτοσυκλέτα χρωματικά συνδυάζει το κόκκινο με το ασημί ενώ σε αυτήν βρίσκουμε χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες. Στο ρεζερβουάρ και στο δεξί καπάκι κάτω από τη σέλα υπάρχει το όνομα "ELVIS" με χρυσά γράμματα, ενώ η υπογραφή του καλλιτέχνη βρίσκεται εκτός από αυτά τα δύο μέρη και στα καβαλέτα του τιμονιού στα οποία υπάρχει ο αύξοντας αριθμός της εκάστοτε μοτοσυκλέτας που θα παραχθεί. Επιπρόσθετα στο εμπρός φτερό υπάρχει το έμβλημα του Presley “Taking Care of Business in a Flash”.

Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition

Στην καρδιά του μοντέλου συναντάμε τον δικύλινδρο Euro 5 κινητήρα των 1.200 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 80 ίππους στις 6.550 σ.α.λ., ενώ στάνταρ είναι ηλεκτρονικά καλούδια όπως το Traction Control, το cruise control και το ride-by-wire γκάζι. Οι υποψήφιοι αγοραστές οι οποίοι θα κάνουν δική τους την Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition θα παραλάβουν μαζί με τη μοτοσυκλέτα, έναν χρυσό δίσκο της Sony μέσα σε αποκλειστική προστατευτική θήκη και πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph, Nick Bloor και την Jamie Salter, ιδρυτή-CEO της ABG, Elvis Presley Enterprises.

Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε παραγγελία ΕΔΩ, με τις παραδόσεις να ξεκινούν από τον Αύγουστο του 2024.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες