KYMCO - Adventure Scooter CV-R5, Café-Racer ηλεκτρική RevoNEX, και 2 μικρότερα scooter [VIDEO]

Τέσσερα νέα μοντέλα για την 60η επέτειο της εταιρείας
KYMCO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/8/2024

Το 2024 είναι η 60η επέτειος γενεθλίων της KYMCO, με την εταιρεία να το γιορτάζει παρουσιάζοντας σε εκδήλωση στην Ταϊβάν τέσσερα εντυπωσιακά νέα μοντέλα.

Σε αυτά τα 60 χρόνια, από το μακρινό 1964, η KYMCO έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια οχήματα, τα οποία έχουν διανύσει πάνω από ένα τρις. χιλιόμετρα, σε όλο τον κόσμο.

Για την 60η επέτειο της εταιρείας, ο CEO της εταιρείας Ke Shengfeng παρουσίασε ο ίδιος ορισμένα εντυπωσιακά νέα δίκυκλα της εταιρείας του, δυο βενζινοκίνητα και δυο ηλεκτρικά.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα της KYMCO είναι τα εξής:

kymco cv-r5

Το CV-R5 είναι ένα μεγάλο Crossover Scooter, στο γνωστό Adventure στιλ που σπάει ταμεία τα τελευταία χρόνια, θυμίζοντας αρκετά το Honda X-ADV, και με τεχνικά χαρακτηριστικά που ακροβατούν ανάμεσα σε scooter και μοτοσυκλέτα. Στην καρδιά του χτυπά ένας νέος κινητήρας 427 κ.εκ. που η KYMCO για την ώρα δεν διευκρινίζει αν είναι μονοκύλινδρος ή δικύλινδρος, ενώ μας δίνει μόνο τη ροπή του, στα 4,1 kgm / 5.000 rpm.

kymco cv-r5

Το CV-R5 είναι αυτόματο, ενώ η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα. Στις αναρτήσεις μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι, και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα μπροστά έχουμε δύο δίσκους με ακτινικές δαγκάνες, και πίσω έναν ακόμη δίσκο. Το CV-R5 είναι αυτή τη στιγμή σε πρωτότυπη μορφή, οπότε βρισκόμαστε σε αναμονή να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

kymco cv-r2

Στη νέα γκάμα των Crossover μοντέλων της η KYMCO παρουσίασε και το CV-R2, που όμως στα δικά μας μάτια δεν μοιάζει με Crossover, αλλά με ένα κλασικό, αν και σπορ και ιδιαίτερα όμορφο σε design scooter. Η KYMCO αναφέρει πως έχει μεγάλο ρεζερβουάρ και ικανή ελάχιστη απόσταση από το έδαφος χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία.

MIG-9

Το MiG9 είναι ένα νέο ηλεκτρικό scooter της πλατφόρμας KYMO Ionex Genesis, το ισχυρότερο και πιο προηγμένο στην γκάμα μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της εταιρείας δεν δίνουν τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε για αυτό.

Revonex

Ένα ακόμη ηλεκτρικό μοντέλο αφορά την εδώ και χρόνια αναμενόμενη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα RevoNEX, που αλλάζει μορφή κάθε τόσο καθώς εξελίσσεται πριν βγει σε μορφή παραγωγής, εδώ παρουσιάστηκε με ημιδιάφανο bikini-fairing, στρογγυλό προβολέα που δημιουργούν μια πολύ όμορφη café-racer εμφάνιση.

KYMCO Yogurt

Τέλος, η KYMCO παρουσίασε και ένα νεανικό βενζινοκίνητο scooter 125 κ.εκ. και 10 hp, σε παλ χρωματισμούς ονόματι… Yogurt (γιαούρτι), το οποίο θα βγει άμεσα στην παραγωγή. Διαθέτει full-LED φώτα, χαμηλή σέλα 745 mm, usb θύρα φόρτισης και έκδοση με keyless σύστημα.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες