Ducati World Premiere 2024 - Το δεύτερο επεισόδιο σήμερα στις 17.00

Με την ονομασία “Tour your Way” - Οι προβλέψεις προκρίνουν το επερχόμενο Multistrada V4 Grand Tour
Motomag - Ducati Multistrada Grand Tour incoming
Από το

motomag

19/9/2023

Μετά την παρουσίαση της επετειακής έκδοσης Monster 30ο Anniversario στις 27/7, η Ducati, πιστή στο πρόγραμμα που μας είχε παρουσιάσει στα τέλη Ιουλίου, παρουσιάζοντας σήμερα 19/9 ένα ακόμη νέο μοντέλο για το 2024, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα στοχεύει στην κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

Οι Ιταλοί πιθανώς να αναφέρονται στο Multistrada V4 Grand Tour, για το οποίο σας είχαμε ήδη ενημερώσει ότι βρίσκεται προ των πυλών, ενώ μπορείτε να δείτε live την αποκάλυψη του νέου μοντέλου στα social media της Ducati, και στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Χαρακτηριστικά, η σιλουέτα της μοτοσυκλέτας στην teaser- φωτογραφία του νέου μοντέλου δείχνει σαφέστατα τη μεγάλη Adventure μοτοσυκλέτα των Ιταλών.

Ducati myapp

Τέλος, όσοι το επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή MyDucati App, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android λογισμικό, όπου στο τέλος κάθε επεισοδίου, το εργοστάσιο του Borgo Panigale προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο για τη μοτοσυκλέτα που παρουσίασε.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες