APRILIA SR GT REPLICA 2024 - Η τιμή του στην Ελλάδα σε 125 και 200 κυβικά

Με βαφή εμπνευσμένη από τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας του Noale στο MotoGP
Aprilia SR GT Replica
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/8/2024

Το Aprilia SR GT Replica, το “urban adventure” scooter της Aprilia στην ειδική έκδοση Replica, είναι τώρα διαθέσιμο στη χώρα μας, με ανανεωμένα χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από τις Aprilia RS-GP, τις μοτοσυκλέτες των Aleix Espargaró και Maverick Viñales στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Οι αιχμηρές γραμμές του Aprilia SR GT αποκτούν μια ακόμα σπορ νότα, δίνοντας στο scooter ξεχωριστή εμφάνιση, ανάλογη με το σπορ DNA των μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρείας.

Το μαύρο ματ χρώμα του Aprilia SR GT Replica ενισχύεται από τα ίδια κόκκινα και μωβ γραφικά που χαρακτηρίζουν τα φαίρινγκ της Aprilia RS-GP αλλά και από το χαρακτηριστικό λογότυπο Aprilia που διατρέχει διαγώνια τα πλαϊνά και το κεντρικό τούνελ, καταλήγοντας μπροστά στα μαρσπιέ. Τα τελευταία, όπως επίσης και η χειρολαβή του συνεπιβάτη, διαθέτουν μαύρο ματ φινίρισμα.

Aprilia SR GT Replica

Ακριβώς όπως στις μοτοσυκλέτες MotoGP που γεννήθηκαν από το αγωνιστικό τμήμα του  Noale, οι ζάντες είναι μαύρες, με κόκκινο στεφάνι που ξεχωρίζει στον μπροστινό τροχό, ενώ στο κοστούμι διακρίνονται και τα λογότυπα των χορηγών της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia στο MotoGP. Παράλληλα, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει ελαστικά με σπορ ασφάλτινη σχεδίαση πέλματος σε αντίθεση με τα ελαφρώς τρακτερωτά "all terrain" ελαστικά που διαθέτουν οι εκδόσεις Aprilia SR GT και SR GT Sport.

Το νέο Aprilia SR GT Replica αναμένεται σύντομα στα σημεία πώλησης Aprilia στην Ελλάδα, στους κυβισμούς των 125 και 200 cc στην τιμή των 4.199 € και 4.340 € αντίστοιχα.

Aprilia SR GT
Το Aprilia SR GT είναι το πρώτο “urban adventure” σκούτερ της Aprilia με αντίστοιχο στιλ και αναρτήσεις με ελαφρώς μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από ότι σε ένα σύνηθες scooter, με την On (στο 80%) - Off (στο 20%) ταυτότητα να ολοκληρώνεται από τα ελαφρώς τρακτερωτά ελαστικά. Το Aprilia SR GT βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του όσον αφορά την ισχύ και την απόδοση του κινητήρα, χάρη στους δύο υπερσύγχρονους, 4βάλβιδους, υγρόψυκτους  κινητήρες Euro 5, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, της οικογένειας i-get. Το SR GT 125 cc i-get, έχει μέγιστη ισχύ 14,75 Hp στις 8.750 στροφές/λεπτό και ροπή που φτάνει τα 1,2 kgm στις 6.500 σ.α.λ. Στο Aprilia SR GT 200 ο μονοκύλινδρος των 174 cc, αποδίδει 17,43 Hp στις 8.500 σ.α.λ. και 1,68 kgm στις 7.000 σ.α.λ.

Ετικέτες

UM Motorcycles - Φθινοπωρινές προσφορές

Αφορούν το παπί XPEED 125, το scooter FLASH 125, και τη μοτοσυκλέτα RENEGADE FREEDOM 125
UM Motorcycles - Φθινοπωρινές προσφορές
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/9/2024

Η UM Motorcycles, o αμερικάνικος οίκος δίκυκλων, προχωρά σε φθινοπωρινές προσφορές, θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της, σε πιο συμφέρουσες τιμές από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές αφορούν στα μοντέλα XPEED 125 RX, FLASH 125 LZ και RENEGADE FREEDOM 125.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της UM:

"UM XPEED 125 με €1.895

Scooter

Το XPEED της UM Motorcycles είναι ένα σύγχρονο σκούτερ, σχεδιασμένο για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό design, με δυναμικές λεπτομέρειες και έντονες ακμές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Οι μεγάλοι τροχοί των 14’’ και η επιθετική σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν το μοναδικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονό, αστικό lifestyle, ενώ ο υπερ-σύγχρονος προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη, άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση. Το XPEED 125 RX διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και μαύρο/κόκκινο.

Το UM XPEED εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,84 ίππων (PS) και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,4 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Τώρα το UM XPEED προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις €1.895.

UM FLASH 125 με €1.750

UM

Το FLASH της UM® είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το FLASH 125 LΖ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές.

Το παπί της UM εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17’’, με φώτα LED περιφερειακά, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του. Παράλληλα, η μεγάλη αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης. Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Το UM FLASH εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,6 ίππων (PS) και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Τώρα το UM FLASH 125 LZ προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 1.750€.

UM RENEGADE FREEDOM 125 με €3.790

Renegade

Στην κορυφή της γκάμας μοτοσυκλετών RENEGADE στέκεται το FREEDOM, το αυθεντικό διθέσιο sport cruiser με φουτουριστικό σχεδιασμό και μοντέρνα εμφάνιση. Το RENEGADE FREEDOM ξεχωρίζει με το νέο προβολέα και το πίσω φως στοπ R (Renegade®) τεχνολογίας LED, με τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, τα δερμάτινα καθίσματα με ραφές και το πρωτοποριακό κάλυμμα προβολέων, στοιχεία που το καθιστούν ταυτόχρονα κομψό και κλασικό. Με χαμηλό κέντρο βάρους, προσφέρει απαράμιλλη αίσθηση σιγουριάς και ελευθερίας, ενώ με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 21 λίτρων πάει παντού με ένα γέμισμα. To RENEGADE FREEDOM εφοδιάζεται με τον υγρόψυκτο 4βάλβιδο κινητήρα των 125 cc (Bosch® EFI) με 12,24 ίππους και φρένα με CBS.

Τώρα το UM RENEGADE FREEDOM 125 προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 3.790€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλέον, η απόκτηση όλων των μοντέλων UM γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που εξασφαλίζουν άτοκες δόσεις. Πιο συγκεκριμένα:

- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή, ή 12 άτοκες δόσεις, με 0% προκαταβολή

- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR"

Ετικέτες