Triumph - Δηλώστε συμμετοχή για διήμερη απόδραση στην Ευρυτανία

Η εκδρομή αφορά αποκλειστικά κατόχους Triumph (όλων των τύπων).
Triumph - Διήμερη εκδρομή
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

Η ομάδα της Triumph συγκεντρώνεται και φέτος για την καθιερωμένη φθινοπωρινή της απόδραση και περιμένει όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών από το Hinckley για ένα αγχολυτικό διήμερο μέσα από τις μαγευτικές διαδρομές της Ευρυτανίας, με διανυκτέρευση στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες, κοντά στο Καρπενήσι.

Η τιμή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και 2 γεύματα είναι €170 (Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι) και περιλαμβάνει, μια διανυκτέρευση με πρωινό. Η εκδρομή αφορά αποκλειστικά κατόχους Triumph (όλων των τύπων).

Πληροφορίες - κρατήσεις:
Κεντρική Έκθεση Triumph
Τηλ: 2107488251
(κος Κώστας Δρίτσας)

Για συμμετοχές από βόρεια Ελλάδα απευθυνθείτε στο κατάστημα Motoaction – Ζουρνατζής, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 988189
(κος Νίκος Ζουρνατζής)

Ετικέτες

Suzuki Hayabusa 2025 - Σε νέο, εντυπωσιακό χρωματισμό

Μαύρο είδαμε, λευκό έχουμε, σειρά έχει τώρα το ματ τιρκουάζ
Suzuki Hayabusa 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

H Suzuki παρουσίασε τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Hayabusa του 2025, και δίπλα στο ασημί με τις μπλε λεπτομέρειες και στο μαύρο με τις μπρονζέ πινελιές, βρίσκουμε έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό τιρκουάζ χρωματισμό (Metallic Matte Steel Green / Glass Sparkle Black (C0T)).

Το συγκεκριμένο χρώμα αναφέρεται και από τον ιαπωνικό τύπο ως χρωματισμός που αφορά στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη ανέβει στο global site της Suzuki στο διαδίκτυο, οπότε το περιμένουμε και από τα μέρη μας.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει χωρίς αλλαγές, φέροντας τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.340 κ.εκ. με τους 187 hp / 9.700 rpm και τα 15,3 kgm / 7.000 rpm. Ίδια παραμένουν πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα, ίδιο το φαίρινγκ, ίδια τα όργανα και ίδια τα ηλεκτρονικά.

Ετικέτες