MV Agusta Greece - EnduroVeloce, LXP Orioli, ειδικός τύπος και κοινό έδωσαν το παρών στο πάρτι της ιταλικής εταιρείας

Η νέα Luxury Adventure εποχή του εργοστασίου της Schirrana ξεκίνησε δυναμικά και στην Ελλάδα
MV Agusta Enduro Veloce party
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/7/2024

Το απόγευμα της 17ης Ιουλίου βρεθήκαμε στο Welcome Party της MV Agusta στην Ελλάδα, που έγινε στον επίσημο συνεργάτη της MV Agusta, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ, στη Καλλιρρόης 33 για να γιορτάσει την έλευση στη χώρα μας των πρώτων μεγάλων Adventure μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρείας, με guest star την κορυφαία LXP Orioli.

Στο πάρτι το ενδιαφέρον είχε επίκεντρο όπως ήταν φυσικό την προαναφερθείσα κορυφαία έκδοση που τιμά τον θρύλο των ράλι Edi Orioli, που είχε κερδίσει 4 φορές το Rally Dakar στην αρχική, εμβληματική διαδρομή του στην Αφρική. Κάπως έτσι το LXP Orioli -που θα παραχθεί μόλις σε 500 αντίτυπα- εμπνέεται σε χρώματα και γραφικά από το πανέμορφο Lucky Explorer του Ιταλού αναβάτη, αποτελώντας την πολυτελέστερη On-Off / Adventure μοτοσυκλέτα της ιστορίας, με την ανάλογη τιμή -34.500 ευρώ στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Orioli θα υπογράψει με το χέρι κάθε μία από τις 500 LXP, χαρίζοντας τους έξτρα συλλεκτική αξία.

LXP Orioli

Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα με τρικύλινδρο κινητήρα 931 κ.εκ., με 124 hp / 10.000 rpm, πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων με μονάδα μέτρησης αδρανειακών δυνάμεων IMU 6 αξόνων, μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων 7 ιντσών με συνδεσιμότητα, πλοήγηση και γεωεντοπισμό, keyeless σύστημα, εργονομικούς και φωτιζόμενους διακόπτες, ρυθμιζόμενο ύψος σέλας, και πολλές ακόμα ποιοτικές λεπτομέρειες. Το LXP Orioli έρχεται κομπλέ με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 39 και 32 λίτρων, χούφτες, και ένα κιτ στο οποίο θα βρείτε και μια εξάτμιση τιτανίου της Termignoni, με carbon καπάκι στο τελείωμα.

Enduro Veloce

Και για όσους θέλουν… αλλά δεν μπορούν είτε για λόγους διαθεσιμότητας είτε οικονομικούς να αποκτήσουν την LXP Orioli, η MV Agusta έχει προνοήσει να παρέχει και την Enduro Veloce στα 25.300 ευρώ, πάντα στην Ελλάδα.

Superveloce Serie Oro

Στο πάρτι ρωτήσαμε και για την σπορ Super Veloce Serie Oro των 78.000 ευρώ, η οποία όπως φαίνεται θα έρθει στην Ελλάδα μόνο κατά παραγγελία, κάτι απόλυτα λογικό δεδομένης της τιμής της.

Enduro Veloce

Η προσπάθεια της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ για την προώθηση της MV Agusta στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει δυνατά, καθώς πέρα από εκδηλώσεις όπως το παραπάνω πάρτι, οι φαν της εταιρείας μπορούν να δουν τις Motorcycle Art μοτοσυκλέτες του εργοστασίου της Schiranna τόσο στο κεντρικό κατάστημα στην Ιερά Οδό, δίπλα στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του Pierer Group, όσο και στο ΜΟΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ στην Καλλιρρόης. Τέλος, βρισκόμαστε σε αναμονή για την προσθήκη ακόμα περισσότερων καταστημάτων στο δίκτυο MV Agusta.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες