Honda Adventure Roads - Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στο Μαρόκο, σειρά έχει η έκδοση 2025 [ΒΙΝΤΕΟ]

Τριάντα συμμετέχοντες διήνυσαν 2.800 χλμ., παρέα με αναβάτες της ομάδας ράλι του HRC
Honda Adventure Roads 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/7/2024

Η Honda ολοκλήρωσε το οργανωμένο ταξίδι Honda Adventure Roads στο Μαρόκο ενώ σειρά τώρα έχει το event του 2025 που θα περάσει από τη Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη.

Στην τελευταία έκδοση της σειράς οργανωμένων ταξιδιών Adventure Roads της Honda, 30 ερασιτέχνες αναβάτες, καβάλα σε ισάριθμες Africa Twin, διήνυσαν 2.800 απαιτητικά χιλιόμετρα σε ένα μείγμα από τύπους εδαφών, με αρκετές εναλλαγές σε υψόμετρο, μέσα στα πανέμορφα τοπία του Μαρόκου. Ξεκινώντας από το Agadir, οι συμμετέχοντες οδήγησαν ανατολικά προς τους χρυσούς αμμόλοφους του M'hamid, περνώντας μέσα από τα βουνά του Άτλαντα και το συναρπαστικό φαράγγι Dades, προτού κατευθυνθούν βαθύτερα σε ορεινά περάσματα και κοιλάδες προς την πόλη Fes. Η εννιαήμερη περιπέτεια ολοκληρώθηκε στη Nador, αφού πέρασε από το Εθνικό Πάρκο Tazekka.

Honda Adventure Roads 2024

Μετά από προηγούμενες επιτυχημένα αντίστοιχα ταξίδια στη Νότια Αφρική, τη Νορβηγία και την Ισλανδία, η ναυαρχίδα της Honda όσον αφορά στην περιπέτεια εκτός δρόμου, η CRF1100L Africa Twin, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ιδανικός συνεργάτης για την αντιμετώπιση αυτής της επικής πρόκλησης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοτοσυκλέτα σε ένα περιβάλλον που της ταιριάζει, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με το μοναδικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda. Το πακέτο με το κλειδί στο χέρι περιελάμβανε όλα τα καταλύματα, τη μεταφορά αποσκευών, το φαγητό, την πλοήγηση, τα καύσιμα, την ιατρική υποστήριξη και τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν οι συμμετέχοντες δίπλα στους εργοστασιακούς αναβάτες της ομάδας ράλι του HRC.

Honda Adventure Roads 2024

Η σειρά Adventure Roads της Honda θα επιστρέψει το 2025 για το πέμπτο μέρος της, με μια νέα διηπειρωτική περιπέτεια που θα οδηγήσει τους αναβάτες από την καρδιά της Ρώμης, στην Ιταλία, σε οκτώ χώρες και δύο ηπείρους μέχρι τον τερματισμό στην Κωνσταντινούπολη.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες