Hellas Transalp Club - 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση στην Κρήτη

Μαζί με το Hellas Transalp Club θα είναι και το Varadero Cretan Maniacs
motomag Hellas Transalp Club – 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση στην Κρήτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

15/5/2024

To Hellas Transalp Club από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου διοργανώνει στα Χανιά της Κρήτης την 22η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του “Ορίζοντα”, της εθελοντικής οργάνωσης που βοηθά ασθενείς με καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζί με τους Varadero Cretan Maniacs οι συμμετέχοντες θα βρεθούν σε 20 σταθμούς-προορισμούς. Οι οργανωτές έχουν φροντίσει για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τα διαθέσιμα καταλύματα τα οποία μπορούν να τα βρουν ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ, και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τη φόρμα ΕΔΩ για να μπουν στην λίστα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ώστε να πάρουν την έκπτωση που τους αναλογεί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν το t-shirt της Πανελλήνιας στη φόρμα ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες στο email: [email protected]

Honda
Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες