ΕΛΑΣ – Συλλήψεις για κλεμμένες μοτοσυκλέτες σε δύο περιοχές της Αττικής

Στο κέντρο της Αττικής και στην Νέα Ιωνία Αττικής
motomag ΕΛΑΣ – Συλλήψεις για κλεμμένες μοτοσυκλέτες σε δύο περιοχές της Αττικής
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

12/8/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπή μοτοσυκλετών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε ξεχωριστές ημερομηνίες και σε διαφορετικά μέρη στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Νέας Ιωνίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης 15χρονος ο οποίος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Μεταμόρφωση Αττικής καθώς εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδα με δύο επιβαίνοντες.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ωστόσο στη θέα τους, ο κατηγορούμενος ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας ελιγμούς και παρά τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων δεν ανέκοψε την πορεία του, φτάνοντας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Στη συνέχεια, προσπαθώντας να διαφύγουν, οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Σε κοντινό σημείο, μετά από πεζή καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε ο 15χρονος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Όπως διαπιστώθηκε η μοτοσυκλέτα είχα αφαιρεθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Ιωνίας, ενώ ο 15χρονος στερούνταν την κατά το νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, στο κέντρο της Αττικής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» 31χρονος αλλοδαπός με κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί στην περιοχή της Ομονοίας κάλεσαν σε έλεγχο 31χρονο ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα ωστόσο αυτός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των ανθρώπων της αστυνομίας.

Ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινό σημείο και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και 4 φαρμακευτικά δισκία.

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα, ο 31χρονος είχε αφαιρέσει την μοτοσυκλέτα πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες