Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. - Σύλληψη τριών ανηλίκων ληστών μετά από καταδίωξη των μοτοσυκλετών τους

Ομάδα ΔΙΑΣ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/12/2024

Το βράδυ της 10-12-2024 στην περιοχή της Ηλιούπολης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής καταδίωξαν τρεις ανήλικους, ηλικίας 18, 17 και 16 ετών που κινούνταν με μοτοσυκλέτες, τους ακινητοποίησαν, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης -κατά περίπτωση- για ληστεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και οδήγηση οχήματος χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης. Επιπρόσθετα συνελήφθη και 16χρονος για απείθεια.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλαβαν κλήση από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν νεαρά άτομα που πιθανόν να είχαν διαπράξει ληστείες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις μοτοσυκλέτες να κινούνται στην περιοχή της Ηλιούπολης και τους έκαναν σήμα για έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών οι κατηγορούμενοι επιτάχυναν με σκοπό να διαφύγουν όμως οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.

Εκεί μετά από προανακριτική έρευνα σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης ταυτοποίησαν τον 17χρονο και τον 16χρονο ως δράστες δύο περιπτώσεων ληστείας σε βάρος πεζών στην περιοχή του Ελληνικού ενώ ταυτοποίησαν και τον 18χρονο ως δράστη ληστείας σε βάρος πεζού στην περιοχή του Αλίμου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

CFMOTO ADVENTURE RIDE - Διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 23/3

Οργανωμένες βόλτες, χρήσιμα σεμινάρια και βόλτες σε χώμα και άσφαλτο - Έπεται συνέχεια
CFMOTO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/3/2025

Την Κυριακή 23/3 διοργανώθηκε με επιτυχία το πρώτο CFMOTO ADVENTURE RIDE από την MUVUS με τη συμμετοχή 120+ αναβατών που αποχώρησαν με χαμόγελα, νέες εμπειρίες, και με την παρότρυνση στην εταιρεία να οργανώσει άμεσα το επόμενο. 

Η μέρα ξεκίνησε με πρωινό ραντεβού στο ARP Racing Academy με την συμμετοχή των GreekAdvRiders και συνεχίστηκε με τρία σεμινάρια. 

  • Σεμινάριο πρώτων βοηθειών προσαρμοσμένο στον μοτοσυκλετιστή από την Medical ‘n’ Tactical Solutions
  • Σεμινάριο σεταρίσματος μοτοσυκλέτας για τη βόλτα (ελαστικά, αναρτήσεις, κ.α.) από την SMOTO 
  • Σεμινάριο προετοιμασία μοτοσυκλέτας για Rally αγώνα από την Aurora Rally Equipment
Grreek Stunt Riders

Στη συνέχεια οι Greekstuntriders χρησιμοποιώντας το 800MT-X έκαναν μία επίδειξη των δυνατοτήτων τους αλλά και της μοτοσυκλέτας και πήραν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

Η μέρα συνεχίστηκε με το κυρίως πιάτο που ήταν οι δύο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές. Μία χωμάτινη διαδρομή στα βουνά της Αττικής με αρχείο GPX που είχε δωθεί στους συμμετέχοντες και τους GreekAdvRiders να ξεκινάνε πρώτοι, και με ανθρώπους της CFMOTO ενδιάμεσα και σαν σκούπα. Αλλά και μία ασφάλτινη διαδρομή με πλοηγούς και ουραγούς της εταιρείας. 

CFMOTO

Η επιστροφή και για τις δύο βόλτες ήταν πίσω στο ARP Racing για το απαραίτητο κουτσομπολιό της διαδρομής αλλά και κλήρωση δώρων από την εταιρεία. H MUVUS θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση, τις εταιρείες που μοιράστηκαν τις γνώσεις τους αλλά και όλους τους αναβάτες για τη συμμετοχή τους. 

Ετικέτες