BIKE ALERT HELLAS: Σάρωσε στα UX/CX με 4 βραβεία η νέα B2B πλατφόρμα των επαγγελματιών μοτοσυκλέτας

85% των συνεργείων της Ελλάδας εξυπηρετούνται αστραπιαία!
BIKE ALERT HELLAS: Σάρωσε στα UX/CX με 4 βραβεία η νέα B2B πλατφόρμα των επαγγελματιών μοτοσυκλέτας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/9/2024

Με στόχο να γίνουν ο καλύτερος συνεργάτης των συνεργείων και των επαγγελματιών μοτοσυκλέτας η BIKE ALERT HELLAS ξεκίνησε πριν από δύο σχεδόν χρόνια να αναπτύσσει τη νέα της Business to Business ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι πελάτες θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν άμεσα, γνωρίζοντας την πραγματική διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος και εξαρτήματος.

Από ανταλλακτικά κινητήρα, ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, αξεσουάρ, μπαταρίες, αναρτήσεις, αναλώσιμα τελικής μετάδοσης, φίλτρα, φρένα, φώτα κτλ και επιπρόσθετα με μία τεράστια γκάμα εταιρειών που αναφέροντας ορισμένες μόνο, θα αντιληφθεί κανείς το πλήθος των προϊόντων: ABUS / BS Battery / Bando / Bitubo / DID / Ferodo / Hiflofiltro / JT / K&N / Malossi / Polisport / Renthal / YSS, η Bike Alert είχε λοιπόν ένα τεράστιο πλήθος προϊόντων να διαχειριστεί, στην πορεία της προς την δημιουργίας της καλύτερης B2B πλατφόρμας στην Ελλάδα!

Η δημιουργία μίας εξειδικευμένης B2B σελίδας για τη μοτοσυκλέτα, ξεπερνά κατά πολύ εκείνη ενός eshop καθώς στοχεύει στον επαγγελματία που κάνει δύσκολες και καίριες ερωτήσεις, έχοντας επιτακτική ανάγκη για αμεσότητα σε κάθε βήμα. Από το να βλέπει ζωντανά το απόθεμα της αποθήκης και όχι κατά προσέγγιση, να λαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες για κάθε προϊόν, μέχρι την παρακολούθηση της παραγγελίας, την τροποποίηση, τη δέσμευση σε back order ή την επιστροφή, τα πάντα θα έπρεπε να γίνονται χωρίς κόπο, χωρίς να χρειάζεται εκμάθηση ενός ακόμη εργαλείου και κυρίως χωρίς προβλήματα, καθώς η ανοχή σε αυτά είναι μηδενική.

Για αυτό τον λόγο η BIKE ALERT HELLAS προχώρησε και στο επόμενο βήμα και δεν προσάρμοσε απλά την νέα πλατφόρμα B2B σε κάθε μέγεθος οθόνης, ένα έτσι και αλλιώς δύσκολο βήμα για αυτό το είδος ιστοσελίδων, αλλά επιπρόσθετα σχεδίασε από την αρχή την εμπειρία του χρήστη όταν εκείνος συνδεθεί στο λογαριασμό του από κινητό ή tablet.

Το αποτέλεσμα είναι να δώσει στο πελατολόγιο της, που αυτή την στιγμή ανέρχεται στο 85% των συνεργείων σε όλη την χώρα, τη δύναμη να έχουν πλήρη έλεγχο των παραγγελιών του από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Best in Automotive / Best in B2B / Best CX in Mobile

Αν όλοι οι ανταγωνιστές της BIKE ALERT που στο σύνολό τους αποτελούν τους προμηθευτές των συνεργείων στην Ελλάδα, έκαναν ένα τέτοιο βήμα, τότε όλα τα συνεργεία της χώρας θα μπορούσαν να απαντήσουν με απόλυτη ακρίβεια πότε θα έχεις το ανταλλακτικό σου, για οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα.

Κι αυτό γιατί δεν δημιούργησαν απλά μία πύλη παραγγελιών για το πελατολόγιό τους, αλλά μπήκαν στην διαδικασία σχεδιασμού ολόκληρου του συστήματος λειτουργίας, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο στην εμπειρία χρήσης B2B στην Ελλάδα!

Best B2B Experience bike alert
Best B2B Experience - Τα στελέχη της ESEPIA παραλαμβάνουν το Χρυσό βραβείο με τον εκπρόσωπο της Bike Alert, Θοδωρή Τσέλιο

Μαζί με την πλατφόρμα της TOYOTA ήταν οι μόνες από τον κλάδο αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας και αναμετρήθηκαν με όλες τις υπόλοιπες του γενικού εμπορίου, πράγμα που σημαίνει πως οι επαγγελματίες της μοτοσυκλέτας που συνδέονται στην Bike Alert Hellas, δεν απολαμβάνουν μόνο την καλύτερη εμπειρία χρήστη από τον κλάδο της αυτοκίνησης, αλλά γενικά στην Ελλάδα!

Παράλληλα το bikealert.gr απέσπασε τρία ασημί βραβεία στις κατηγορίες Best in Automotive / Best in B2B / Best CX in Mobile φεύγοντας από τη βραδιά των UX/CX βραβείων με μία από τις μεγαλύτερες συγκομιδές.

Στον φυσικό τώρα κόσμο, η Bike Alert ολοκληρώνει αυτή την στιγμή έναν μεγάλο κύκλο επένδυσης στην Ελλάδα με καταστήματα και αποθήκες, το πρώτο στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη ξεκινήσει την λειτουργία του.

Best B2B Experience
Best B2B Experience / Best in Automotive / Best in B2B / Best CX in Mobile

Την ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας της Bike Alert Hellas ανέλαβε η E-Sepia που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί και την κατασκευή του νέου motomag.gr που ήδη απολαμβάνετε. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του web innovation, η E-Sepia αγκάλιασε το bikealert.gr ως μία πρόκληση που αν την έφερνε εις πέρας, θα αποτελούσε παράδειγμα για όλο τον επαγγελματικό κόσμο της χώρας! Με 4 κορυφαίες διακρίσεις και τα πρώτα σχόλια του πελατολογίου, μπορεί πλέον να πει πως έχει θέσει το πρότυπο για την εμπειρία B2B!

BIKE ALERT HELLAS: Σάρωσε στα UX/CX με 4 βραβεία η νέα B2B πλατφόρμα των επαγγελματιών μοτοσυκλέταςBIKE ALERT HELLAS: Σάρωσε στα UX/CX με 4 βραβεία η νέα B2B πλατφόρμα των επαγγελματιών μοτοσυκλέταςBIKE ALERT HELLAS: Σάρωσε στα UX/CX με 4 βραβεία η νέα B2B πλατφόρμα των επαγγελματιών μοτοσυκλέτας

Bike Alert: Επισκεφτήκαμε το κέντρο της πολυεθνικής εξαρτημάτων στο Λονδίνο! [VIDEO]

Η πολυεθνική δύναμη στα εξαρτήματα μοτοσυκλετών

Ετικέτες

Οι Έλληνες επιλέγουν SYM και η SYM επιλέγει Ελλάδα

Στη Σαρωνίδα θα πραγματοποιηηεί η Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ADX 400 TG!
SYM ADX 400 TG
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/9/2024

Οι διεθνείς δημοσιογραφικές παρουσιάσεις δικύκλων στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σπάνιες, και έτσι με μεγάλη χαρά μάθαμε πως η SYM επέλεξε τη χώρα μας για να παρουσιάσει το ριζοσπαστικό νέο scooter ADX 400 TG στον ειδικό τύπο της Ευρώπης! Σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις, αφού το ΜΟΤΟ θα δώσει το παρών στην πρώτη δοκιμή του ADX 400 TG, αλλά και του ADX 300 στις 26/9.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της SYM:

"Η SYM είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή την ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό έρχεται να υπογραμμίσει η απόφαση της SYM να επιλέξει την Ελλάδα για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο PLAZA RESOR στην Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο ADX 400 TG τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χωμάτινες διαδρομές. Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό Off-Road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά την αξιοπιστία της SYM, καθώς και για τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητές του, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία Urban Adventure.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης και τη φιλοξενία των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και εμπόρων έχει αναλάβει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ο αποκλειστικός διανομέας της SYM από το 2003."

Ετικέτες