Bajaj – Το Pulsar RS 200 ABS σε νέα μειωμένη τιμή

Για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών
motomag Bajaj – Το Pulsar RS 200 ABS σε νέα μειωμένη τιμή
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/6/2024

Η K-MOTORS SEE AE, εισαγωγέας των μοτοσυκλετών Bajaj στη χώρα μας ανακοίνωσε πως το Pulsar RS 200 ABS, θα πωλείται κατά 480 ευρώ φθηνότερα.

Πλέον η τιμή του Pulsar RS 200 ABS διαμορφώνεται στα 3.000 ευρώ, με την τιμή αυτή να αφορά τις μοτοσυκλέτες με τον κινητήρα Euro4 που έχουν ήδη ταξινομηθεί. Οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες, οι οποίες είναι περιορισμένες σε αριθμό, διατηρούν την εγγύηση των δύο (2) ετών που καλύπτει όλα τα καινούργια μοντέλα Bajaj.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pulsar RS 200 ABS μπορείτε να βρείτε στο: https://www.bajaj.gr/pulsar-rs200-abs και στην K MOTORS SOUTH EAST EUROPE A.E., έξοδος 7 Αττικής Οδού, Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρναί 136 71, τηλ. 30 210 55 40 640

Bajaj – Το Pulsar RS 200 ABS σε νέα μειωμένη τιμή
Ετικέτες

Suzuki V-Strom 800 DE - Παρθενική και επιτυχημένη εμφάνιση στο Hellas Rally 2024

Η πορεία του ειδικά προετοιμασμένου V-Strom 800 DE, στα χέρια του αναβάτη του, Πάνου Κακολύρη
motomagSuzuki V-Strom 800 DE – Παρθενική εμφάνιση στο Hellas Rally 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

28/6/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki βρέθηκε για πρώτη φορά στο Hellas Rally Raid, με τον Πάνο Κακολύρη καβάλα σε ένα ελαφρώς τροποποιημένο V-Strom 800 DE, καθώς στόχος της ομάδας ήταν η μοτοσυκλέτα να μείνει όσο πιο κοντά στην εργοστασιακή της μορφή γίνεται, ώστε να δοκιμαστεί αν αντέχει στις σκληροτράχηλες συνθήκες ενός αγώνα ράλι.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας δοκιμασίας, υπήρξαν σκέλη στα οποία αναβάτης και μοτοσυκλέτα συνεργάστηκαν εξαιρετικά, τερματίζοντας στην πρώτη δεκάδα γενικής και την πρώτη τριάδα της κατηγορίας του. Παρ’ όλ’ αυτά, η περιπέτεια του Hellas Rally Raid 2024 συνοδεύτηκε από ατυχία, με την ομάδα να καλείται να αποδείξει την ετοιμότητα και την ψυχραιμία της, στα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία.

Suzuki V-Strom 800 DE – Παρθενική εμφάνιση στο Hellas Rally 2024

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε την δικαίωση για την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Suzuki στην Ελλάδα, αλλά και την ομάδα που στήθηκε για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του Hellas Rally Raid 2024. Ο στόχος επετεύχθη, με το V-Strom 800 DE και τον Πάνο Κακολύρη να φτάνουν μέχρι τον τερματισμό.

Η μοναδική αυτή εμπειρία γέμισε την ομάδα της Suzuki που ταξίδεψε μέχρι την Ιτέα, με εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις. Όπως σε κάθε περιπέτεια, έτσι κι εδώ η αγωνία κράτησε το χέρι του ενθουσιασμού, περπατώντας μαζί μέσα στα κακοτράχαλα μονοπάτια του ορεινού όγκου της Στερεάς Ελλάδας και βορείου τμήματος της Πελοποννήσου.

Στο κανάλι στο YouTube της Suzuki Moto Greece μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της ομάδας, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από τον φακό τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Ετικέτες