Εμφατική νίκη για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο-Dinos31 στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας

Επικράτηση με 34 δευτερόλεπτα στον 9ο γύρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU για τον Έλληνα αναβάτη της ARP Racing στην κατηγορία SSP300
Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/9/2024

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος- Dinos31 βρέθηκε στην πίστα Grand Prix Pleven με την ομάδα του ARP Racing ώστε να αγωνιστεί στον 9ο και 10ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU με τη Yamaha R3 στην κατηγορία SSP300. 

Τόσο στα πρώτα χρονομετρημένα που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου, όσο και στα δεύτερα του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος έκανε τον καλύτερο χρόνο με αποτέλεσμα να κερδίσει την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης για τον 9ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU. 

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ξεκινώντας από την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης, κατάφερε να στρίψει πρώτος στην Κ1 και να ξεκινήσει την μάχη για την 1η θέση με τον αγωνιζόμενο Mert Konuk.

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος

Η μάχη συνεχίστηκε έως τον 4ο γύρο όπου ο Mert λόγω πτώσης εγκατέλειψε τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να αυξάνει συνεχώς την απόσταση από τον 2ο Rumen Dimitrov και να τερματίσει στην πρώτη θέση προπορευόμενος κατά 34 δευτερόλεπτα!

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος

Ο ίδιος δήλωσε: "Βρέθηκα στην πίστα Grand Prix Pleven για 3η συνεχόμενη χρονιά για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα - BMU 24. Μία πίστα που θεωρώ πολύ διασκεδαστική, κάτι που με κάνει να έχω πολύ ωραία ψυχολογία κάθε φορά που μπαίνω να οδηγήσω σε αυτήν, με αντίκτυπο πολύ καλά αποτελέσματα όπως φάνηκε στις κατατακτήριες δοκιμές. Στον αγώνα ενώ στους πρώτους γύρους όπως κάθε φορά υπήρχε η γνωστή μάχη ανάμεσα σε εμένα και τον Mert Konuk, μετά από ένα λάθος του στον 4ο γύρο και 4η στροφή της πίστας είχε μια πτώση, κάτι που με έκανε να τερματίσω στην πρώτη θέση με μεγάλη άνεση αυξάνοντας ακόμα παραπάνω την βαθμολογική μας διαφορά κατά 55 βαθμούς. Προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα, τον 10ο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος-BMU."

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaharacinghellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @ms.speedie @prorent.kamzelis @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant

Αντώνης Βεντούρας - Μόλις 12 χρονών, στο βάθρο του BMU 2024 στα CFMOTO 300 στο Pleven!

Τεχνικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να τρέξει στον πρώτο από τους δυο αγώνες
Αντώνης Βεντουράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/9/2024

Μπορεί ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας να εγκατέλειψε λόγω μηχανικού προβλήματος στον πρώτο από τους δυο αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας 2024 που έλαβαν χώρα στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας, όμως στον δεύτερο πέτυχε τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας του και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του βάθρου!

Ατυχία χτύπησε τον νεαρό Έλληνα αγωνιζόμενο στον 7ο αγώνα της ενιαίας κατηγορίας CFMOTO 300 του BMU 2024, αφού ένα μηχανικό πρόβλημα στα χρονομετρημένα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί το Σάββατο και να δείξει τις δυνατότητές του.

Όμως ο μηχανικός του, Χρήστος Φράγκος, με τη βοήθεια του πατέρα του Αντώνη, ξενύχτησαν μέχρι τις 2 το πρωί για να φτιάξουν τη μοτοσυκλέτα, κα τα κατάφεραν, με τον 12χρονο αναβάτη να δίνει το παρών στον αγώνα της Κυριακής.

Παρόλο που ξεκίνησε 21ος, ο Βεντουράς στην πρώτη κιόλας στροφή είχε περάσει 10 αναβάτες των άλλων κατηγοριών που αγωνίζονται μαζί με τη CFMOTO 300 (SSP300 & SSP125) και 4 αναβάτες της κατηγορίας του, παλεύοντας για μια θέση στο βάθρο.

Βεντουράς

Στο τέλος ο Αντώνης Βεντουράς έφτασε τους δυο προπορευόμενους αναβάτες από την Τουρκία (τους αδελφούς Demircan), τερματίζοντας 3ος, μόλις 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον 2ο!

Βεντουράς

Σημειώστε πως ο 12χρονος Έλληνας έγραψε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στη CFMOTO 300, με 1:54.376, χρόνος που ήταν 0,4 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον αμέσως επόμενο, και ένας από τους μοναδικούς δύο στο 1:54!

Βεντουράς

Οι υποστηρικτές του Αντώνη είναι οι: kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services 

Φωτογραφίες: racebg

Ετικέτες