Honda CTX 700 – Νέες για Αμερική

Από το

Μαύρο Σκύλο

28/2/2013

Η Honda συνεχίζει να παρουσιάζει συνεχώς νέα μοντέλα μεγαλώνοντας την γκάμα της και μάλιστα σε μεγάλο εύρος και σε όλες της κατηγορίες. Οι πλέον πρόσφατες προσθήκες έγιναν με την παρουσίαση δυο νέων μοντέλων, στο Σικάγο. Η γυμνή CTX700N όπως και η εξοπλισμένη με φαίρινγκ CTX700 βασίζονται στην πλατφόρμα των γνωστών σε εμάς NC700Χ και Integra με τον δικύλινδρο κινητήρα των 670 κυβικών, με την έμφαση στην ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Το πλαίσιο στις CTX και συγκεκριμένα το πίσω μέρος του έχει επανασχεδιαστεί με αποτέλεσμα η σέλα να απέχει μόλις 72 εκατοστά από το έδαφος. Η θέση οδήγησης είναι εντελώς διαφοροποιημένη με τα μαρσπιέ να έχουν μετακομίσει πολύ μπροστά και το τιμόνι να έχει μεταφερθεί αντίστοιχα πίσω. Οι νέες CTX (Comfort Technology Experience) υπόσχονται εύκολη και δίχως άγχος οδήγηση χάρη και στο χαμηλό κέντρο βάρους και η αισθητική τους έχει και στοιχεία από την μεγάλη Goldwing 1800. Στoν στάνταρ εξοπλισμό τους θα ανήκει το ABS ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις με την μετάδοση DCT με τους δυο συμπλέκτες. Και οι δυο μοτοσυκλέτες προορίζονται για την αγορά της Αμερικής.

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες