Voge RR 666 S - The number of the beast

Τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας απόδοσης άνω των 100 ίππων, μονόμπρατσο ψαλίδι και πλούσιος εξοπλισμός
Voge RR 666 S: The number of the beast
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/9/2023

Το... "σατανικό" νούμερο 666, που έγινε ιδιαίτερα γνωστό με το κλασικό metal τραγούδι The Number of the Beast των Iron Maiden, φιγουράρει τώρα και σε μοτοσυκλέτα της κινέζικης Voge, τη νέα RR 666 S που μόλις παρουσιάστηκε στην έκθεση CIMAMOTOR 2023.

Για το νέο τετρακύλινδρο μοντέλο της VOGE, σας είχαμε ενημερώσει τον Μάρτιο, καθώς σε ένα συνέδριο dealer της εταιρείας είχαν διαρρεύσει τα πρώτα στοιχεία και οι φωτογραφίες του. Ωστόσο στις φωτογραφίες που βλέπουμε από το νέο τετρακύλινδρο supersport μοντέλο υπάρχει μία διαφορά σε σχέση με πριν. Αυτή είναι η ονομασία του μοντέλου καθώς στο συνέδριο είχε παρουσιαστεί με την ονομασία Infinity RR 660, ενώ τώρα επίσημα ονομάζεται RR 666 S. Αλλαγή όσον αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχει καθώς ο ακριβής κυβισμός του είναι στα 660 κ.εκ. -η ονομασία 666 αφορά προφανώς λόγους μάρκετινγκ και προβολής- με την απόδοση να είναι σύμφωνα με την VOGE άνω των 100 ίππων.

Voge

Ταυτόχρονα η κινέζικη εταιρεία δήλωσε πως τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα του RR 666 S θα αγγίζει τα 240 χλμ./ώρα. Το νέο αδερφάκι της RR 525, VOGE RR 666 S εφοδιάζεται με μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ δεν γνωρίζουμε το υλικό του πλαισίου -αλουμίνιο η ατσάλι. Οι αναρτήσεις οι οποίες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, ανήκουν στην KYB, με το VOGE RR 666 S να έχει ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ διαθέτει και σταμπιλιζατέρ τιμονιού. Όσον αφορά την πέδηση υπεύθυνη είναι η ιταλική Brembo, με το RR 666 S να χρησιμοποιεί δύο δισκόφρενα εμπρός με 4πιστονες ακτινικές δαγκάνες, με μονό δισκόφρενο πίσω. Φυσικά διαθέτει δικάναλο ABS, ενώ θα εφοδιάζεται με Traction Control και αισθητήρα IMU για Cornering χαρακτηριστικά, με τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης να είναι τα Diablo Rosso της Pirelli.

Voge

Το ”διαβολικό” design συμπληρώνουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα -φτεράκια- στο φέρινγκ της μοτοσυκλέτας και η οθόνη TFT πολλαπλών ενδείξεων. Το VOGE RR 666 S θα μπει στις αγορές το 2024, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά.

VogeVogeVoge
Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες