Οι νέες enduro μοτοσυκλέτες της GASGAS - Επτά τα διαθέσιμα μοντέλα 2025

Επιστροφή του δίχρονου EC 125 στην γκάμα των Ισπανών
2025 GASGAS Enduro
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

18/6/2024

Επτά θα είναι οι μοτοσυκλέτες που θα απαρτίζουν την γκάμα Enduro της GASGAS για το 2025 με τους Ισπανούς να την εμπλουτίζουν με το ολοκαίνουργιο δίχρονο EC 125 που επιστρέφει ως επιλογή.

Μετά και τις εκτεταμένες αλλαγές που πραγματοποίησε η ισπανική εταιρεία στα enduro μοντέλα της τη χρονιά που μας πέρασε, με αλλαγές σε πολλούς και σημαντικούς τομείς, η GASGAS φρεσκάρισε στα σημεία την γκάμα της για το 2025 με κοινές αλλαγές για όλες τις μοτοσυκλέτες.

Συνοπτικά οι αλλαγές στην γκάμα των Enduro της GASGAS έχουν ως εξής:

  • -Νέα γραφικά
  • -Νέες τσιμούχες μοχλικού και μικρότερες βίδες προς μείωση του βάρος και πιο προοδευτική συμπεριφορά του αμορτισέρ
  • -Νέος διακόπτης μίζας/kill switch, σε μία ενιαία μονάδα
  • -Νέα στήριξη του ρεζερβουάρ στο πλαίσιο
  • -Αναβαθμίσμένα φρένα BRAKTEC με νέα πίσω δαγκάνα και δίσκοι αποκλειστικά για την GASGAS
  • -Χυτό αλουμινένιο ψαλίδι που αναθεωρήθηκε για να βελτιωθεί η αντοχή της γλίστρας της αλυσίδας και έγινε και ελαφρύτερο.
2025 GASGAS Enduro

Όλα τα μοντέλα φέρουν επίσης αλουμινένιο υποπλαίσιο, αναρτήσεις WP XPLOR εμπρός και XACT πίσω, τιμόνια Neken, τριπλές σφυρήλατες πλάκες για το πιρούνι, υδραυλικό συμπλέκτη ΒBRAKTEC, μεγάλα μαρσπιέ και φίλτρο αέρα που αφαιρείται χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Η πλήρη γκάμα της GASGAS αποτελείται από τα δίχρονα, EC 125, EC 250 και EC 300 και τα τετράχρονα EC 250F, EC 350F, EC 450F και EC 500F.

Με βάρος 99,5 κιλά χωρίς καύσιμο το μικρότερο δίχρονο βασίζεται στο MC 125 που δέχτηκε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να θεωρείται enduro μοτοσυκλέτα, όπως είναι ο 18άρης πίσω τροχός, ο διακόπτης με τις δύο χαρτογραφήσεις που είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού και το 6τάχυτο κιβώτιο.

Ετικέτες

Suzuki Hayabusa 2025 - Σε νέο, εντυπωσιακό χρωματισμό

Μαύρο είδαμε, λευκό έχουμε, σειρά έχει τώρα το ματ τιρκουάζ
Suzuki Hayabusa 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

H Suzuki παρουσίασε τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Hayabusa του 2025, και δίπλα στο ασημί με τις μπλε λεπτομέρειες και στο μαύρο με τις μπρονζέ πινελιές, βρίσκουμε έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό τιρκουάζ χρωματισμό (Metallic Matte Steel Green / Glass Sparkle Black (C0T)).

Το συγκεκριμένο χρώμα αναφέρεται και από τον ιαπωνικό τύπο ως χρωματισμός που αφορά στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη ανέβει στο global site της Suzuki στο διαδίκτυο, οπότε το περιμένουμε και από τα μέρη μας.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα παραμένει χωρίς αλλαγές, φέροντας τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.340 κ.εκ. με τους 187 hp / 9.700 rpm και τα 15,3 kgm / 7.000 rpm. Ίδια παραμένουν πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα, ίδιο το φαίρινγκ, ίδια τα όργανα και ίδια τα ηλεκτρονικά.

Ετικέτες