Ducati Panigale V2 2025 - Με δίμπρατσο ψαλίδι η νέα SS των Ιταλών

Δοκιμές σε δημόσιο δρόμο για τη μοτοσυκλέτα από το Borgo Panigale
Ducati Panigale V2 δίμπρατσο ψαλίδι
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/7/2024

Το μονόμπρατσο αλουμινένιο ψαλίδι που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις sport μοτοσυκλέτες της Ducati παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, τουλάχιστον για την Panigale V2, ενώ μένει να δούμε τι θα προκύψει και στη νέα Panigale V4.

Είτε σήμερα, όπως είναι άλλωστε προγραμματισμένο, είτε σε κάποια από τις επόμενες τρεις ημέρες της μεγάλης γιορτής των Ιταλών World Ducati Week, η εταιρεία από το Borgo Panigale θα παρουσιάσει στο κοινό ένα νέο μοντέλο της και αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η νέα Panigale V2 που βλέπουμε εδώ, ή η νέα Panigale V4 για την οποία σας είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες. 

Σε κάθε περίπτωση οι κατασκοπικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Ducati που εγκαταλείπει εκ νέου -το είχε κάνει και με τη 999- ένα ακόμη "σήμα κατατεθέν" για τις sport μοτοσυκλέτες της που δεν είναι άλλο από το μονόμπρατσο ψαλίδι, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εμβληματική 916.

Ducati Panigale V2 δίμπρατσο ψαλίδι

Πέρα από χάρμα οφθαλμών, το μονομπρατσο, που είναι ελαφρώς βαρύτερο από το "συμβατικό" αδερφάκι του, δημιουργήθηκε για να δίνει τη δυνατότητα στα εργοστάσια να αλλάζουν γρήγορα τον πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας, ειδικά στους αγώνες αντοχής.

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν λοιπόν μια Panigale V2 με μονόμπρατσο, με τη νέα μοτοσυκλέτα που φέρει πλέον δίμπρατσο ψαλίδι να δηλώνει την ταυτότητά της στις κατασκοπικές φωτογραφίες από το παράκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ. Νέοι φαίνεται να είναι και οι τροχοί, όπως και οι δαγκάνες της Brembo.

Το φαίρινγκ, που είναι αρκετά συντηρητικό στη σχεδίασή του και θυμίζει περισσότερο το Supersport παρά το Panigale που γνωρίζουμε, θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί απλά για να καμουφλάρει τη μοτοσυκλέτα, ενώ το νέο δίμπρατσο ψαλίδι, φέρνει μαζί του και νέα σχεδίαση για την εξάτμιση με το τελικό να γίνεται διπλό και να "μετακομίζει" κάτω από τη σέλα.

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες