ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.: Black Friday σε μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ!

Επταήμερο προσφορών!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

25/11/2019

Η επίσημη αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών Kawasaki, Peugeot, Brixon, Skyteam και Daelim, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., ετοιμάζει μια απ’ τις πιο "δυνατές" Black Friday με προσφορές σε όλα τα μέτωπα. Θα ξεκινήσουν από τις 29/11 και θα διαρκέσουν μια ολόκληρη εβδομάδα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι εκπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο σε διάφορα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει η TEOMOTO A.E., αλλά αφορούν διάφορα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλετών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BLACK FRIDAY ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. ΣΤΙΣ 29 & 30/11/19

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki, Peugeot, Brixton, Skyteam & Daelim θα έχει την χαρά να σας προσκαλέσει για να γιορτάσουμε μαζί τη BLACK FRIDAY την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με εξαιρετικές προσφορές σε μοτοσυκλέτες και σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.

Από τις 9:00 μέχρι και το κλείσιμο στις 19:00 τις ίδιας μέρας, η Black Friday αποτελεί ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε τα προϊόντα που ονειρεύεστε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. επί της λεωφόρου Κηφισού 29 στο Αιγάλεω. Το κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό και το Σάββατο 30/11/19 (09:00 – 15:00) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Οι ειδικές τιμές θα ισχύσουν από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για μια εβδομάδα και μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου αποθέματος και σε όλα τα δίκυκλα. Ακολουθούν ενδεικτικές προσφορές BLACK FRIDAY:

ΜΟΤΟ

KAWASAKI Versys-X 300 ’17 από 5,990 € στα 5,290 € με όφελος 700 €

PEUGEOT MOTOCYCLES Django 125 Heritage από 2,290 € στα 1,990 € με όφελος 300 €

SKYTEAM Monkey/Dax 50 από 1,150 € στα 999 € με όφελος 151 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ LOOKWELL

Δερμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Mach-II από 439 € στα 169 € με έκπτωση 62%

Δερμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Stingray από 310 € στα 129 € με έκπτωση 58%

Υφασμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Rocket από 203 € στα 89 € με έκπτωση 56%

Υφασμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Spectre από 143 € στα 69 € με έκπτωση 52%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Ultra από 115 € στα 69 € με έκπτωση 40%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Thruster από 68 € στα 49 € με έκπτωση 28%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Neolite από 37 € στα 29 € με έκπτωση 22%

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SCOOTER

Μπαγκαζιέρα Peugeot σε 4 χρώματα ( ασημί, γκρι, μπλε & κόκκινη ) από 97 € στα 49 € με έκπτωση 50%

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για να ζήσουμε μαζί τη BLACK FRIDAY γιορτή στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

Ετικέτες

ΑΑΔΕ: Δεν θα μπορείς να φύγεις από μάστορα, βενζινάδικο, πλυντήριο & πάρκινγκ χωρίς απόδειξη! - Ξεκινά το ψηφιακό πελατολόγιο!

Έρχεται Απρίλιο σε συνεργεία, βενζινάδικα, πάρκινγκ, φανοποιεία και πλυντήρια
Ψηφιακό πελατολόγιο - Πλυντήρια, βενζινάδικα, πάρκινγκ, συνεργεία 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/4/2025

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές της χρονιάς το ψηφιακό πελατολόγιο που θα καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές των επιχειρήσεων με τους καταναλωτές, τελικά ανακοινώθηκε πως ξεκινά τώρα, μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Με στόχο τη μείωση της φοροδιαφυγής και την αναγκαστική έκδοση απόδειξης για κάθε χρηματική συναλλαγή μεταξύ μιας εταιρείας και του καταναλωτικού κοινού (όχι πως η έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου δεν είναι υποχρεωτικά από τον νόμο ήδη), το "Ψηφιακό Πελατολόγιο" θα ξεκινήσει να τηρείται από τις επιχειρήσεις από τα μέσα Απριλίου. 

Αυτό τη στιγμή που η σύμφωνα με προωθητική καμπάνια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων το μέτρο, που μπορεί να τη βρει κανείς και στο κανάλι της ΑΑΔΕ, θα έπρεπε να εφαρμόζεται ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου. 

Ψηφιακό πελατολόγιο - Πλυντήρια, βενζινάδικα, πάρκινγκ, συνεργεία 2025

Ο πρώτος κλάδος που πρέπει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της ΑΑΔΕ, ώστε οι συναλλαγές (χονδρικές ή λιανικές) μεταξύ εταιρειών και καταναλωτικού κοινού να καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο από την ΑΑΔΕ και πριν από την παροχή υπηρεσιών είναι εκείνος του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας. 

Συγκεκριμένα οι πρώτες επιχειρήσεις που υποχρεώνονται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμοφή myDATAapp για το ψηφιακό πελατολόγιο e-pelates, αρχικά πιλοτικά, είναι τα συνεργεία επισκευής και συντήρησης οχημάτων, τα φανοποιεία, οι εταιρείες τοποθέτησης συναγερμών, ηχοσυστημάτων και άλλου εξοπλισμού σε οχήματα, οι χώροι στάθμευσης, τα πλυντήρια οχημάτων όπως και οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων. Σε αυτές τις επιχειρήσεις άλλωστε, περισσότερο από όλα στα βενζινάδικα, παρατηρείται και μεγάλης κλίμακας φοροδιαφυγή.

Και πώς θα λειτουργεί η καταγραφή στην πράξη; Μέσω κινητού τηλεφώνου με το οποίο ο επαγγελματίας θα φωτογραφίζει/σκανάρει την πινακίδα του εκάστοτε οχήματος που μπαίνει στην επιχείρησή του για την παροχή κάποιας υπηρεσίας. 

Με το σκανάρισμα, η πινακίδα κυκλοφορίας θα συμπληρώνεται αυτόματα, ενώ κατά την έξοδο του καταναλωτή από την εταιρεία θα σκανάρεται η απόδειξη που έχει εκδοθεί από την επιχείρηση (ή το τιμολόγιο) και έτσι θα κλείνει για την ΑΑΔΕ η συναλλαγή αφού θα υπάρχει και η σχετική ενημέρωση στο σύστημα.

Στην πιλοτική φάση θα φανούν και οι αδυναμίες του συστήματος αναφορικά με τη δυνατότητα φοροδιαφυγής από την πλευρά της επιχείρησης αλλά και από εκείνη του καταναλωτή, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι το ψηφιακό πελατολόγιο θα επεκταθεί σε εταιρείες διοργάνωσης πάρτι, δεξιώσεων και εκδηλώσεων όπου παρατηρείται επίσης πολύ υψηλή φοροδιαφυγή.