Suzuki V-Strom 800DE – Ανάκληση ελέω αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού

Μέχρι στιγμής αφορά 304 μοτοσυκλέτες του Ηνωμένου Βασιλείου
motomag Suzuki V-Strom 800DE – Ανάκληση ελέω αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/7/2024

Μέσω ανακοίνωσης η Suzuki Μεγάλης Βρετανίας έκανε γνωστό πως υπάρχει θέμα αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού της πρώτης τοποθέτησης του V-Strom 800DE, με την εταιρεία να προχωρά σε ανάκληση.

Σύμφωνα με την Suzuki Μεγάλης Βρετανίας το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει επηρεάσει 304 μοτοσυκλέτες με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνονται από την εταιρεία ώστε να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των ελαστικών. Μάλιστα οι αναβάτες δεν θα χρειαστεί να οδηγήσουν μέχρι τον επίσημο αντιπρόσωπο των Ιαπώνων της περιοχής τους, ο οποίος θα αναλάβει την μεταφορά της μοτοσυκλέτας στο συνεργείο και την αντικατάσταση των ελαστικών της.

Λόγω του ελαττωματικού πίσω ελαστικού, οι ταξινομήσεις του V-Strom 800DE έχουν σταματήσει στη Μ. Βρετανία, ενώ όσοι έχουν παραγγείλει την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα λάβουν μία μοτοσυκλέτα αντικατάστασης μέχρις ότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των ανακλήσεων.

Η Suzuki Μεγάλης Βρετανίας έκανε γνωστό επίσης πως τα έξοδα αντικατάστασης των ελαστικών βαραίνουν αποκλειστικά την ίδια την εταιρεία ενώ όσοι ήδη έχουν αντικαταστήσει τα ελαστικά τους θα αποζημιωθούν από κάποιο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Suzuki της περιοχής τους.

Ετικέτες

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες