Royal Enfield Guerilla 450 -  Οι τιμές του στην Ελλάδα

Προσιτές τιμές στο πλαίσιο της επιθετικής πολιτικής της ινδικής εταιρείας
Royal Enfield Guerrilla 450 - τιμή στην Ελλάδα 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

30/7/2024

Η Royal Enfield Guerilla 450, η νέα μικρού-μεσαίου κυβισμού μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα των Ινδών θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Το επόμενο βήμα στις street μοτοσυκλέτες ρετρό σχεδίασης για τη Royal Enfield είναι το Guerilla 450, μόλις η δεύτερη μοτοσυκλέτα στην ιστορία της ινδικής εταιρείας με υγρόψυκτο κινητήρα, τον Sherpa 450 των 40 ίππων που αξιοποιείται και στη δεύτερη γενιά του Himalayan 450 έχοντας ωστόσο να κινήσει μια μοτοσυκλέτα ελαφρύτερη κατά 11 συνολικά κιλά.

Royal Enfield Guerrilla 450 - τιμή στην Ελλάδα 2024

Σε μία ακόμη αποκλειστικότητα, το ΜΟΤΟ ήταν το μοναδικό μέσο που ταξίδεψε από την Ελλάδα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας Βαρκελώνη για την παγκόσμια παρουσίαση του Guerrilla 450 εκεί όπου είχαμε και την πρώτη οδηγική επαφή με τη νέα δημιουργία των Ινδών.

Guerrilla 450

Με πλαίσιο που βασίζεται σε εκείνο του Himalayan αλλά με όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις (και είναι πολλές), που απαιτούνται για να αποκτήσει η μοτοσυκλέτα τη δυναμική συμπεριφορά που ήθελαν να τις προσδώσουν οι άνθρωπποι της Royal Enfield, το Guerrilla 450 αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας στις street παρουσιάζοντας μια άκρως ενδιαφέρον "πρόσωπο" στον δρόμο πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει από τις μοτοσυκλέτες της.

Royal Enfield Guerrilla 450 - τιμή στην Ελλάδα 2024

Τις εντυπώσεις μας αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε σε αυτό το σημείο για τη νέα μοτοσυκλέτα της Royal Enfield μπορείτε να τα μάθετε στο νέο τεύχος του ΜΟΤΟ (#657) που θα βρίσκεται στα περίπτερα την 1η του Αυγούστου, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάστε τα πρώτα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Guerrilla 450 από την παγκόσμια παρουσίασή του.

Αυτό που θα μάθετε επίσης εδώ είναι η τιμή λιανικής της νέας roadster της Royal Enfield, η οποία στην Ελλάδα ξεκινά από τα 5.490 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

Τιμή Ελλάδα Royal Enfield Guerrilla 450 2024

Η παραπάνω τιμή αφορά την έκδοση με το "βασικό" ανοιχτό γκρι ματ χρώμα "Smoke Silver", ενώ το Guerrilla 450 στα χρώματα Gold Dip (χρυσό-κόκκινο) και Playa Black (μαύρο με κίτρινα-κόκκινα φιλέτα σε ρεζερβουάρ και πλαϊνά καπάκια) έχει τιμή 5.590 ευρώ.

Ακολουθεί, τέλος, η μοτοσυκλέτα στους χρωματικούς συνδυασμούς και γραφικά Brava Blue (λευκό-γαλάζιο με γαλάζια εμπρός ζάντα) και Yellow Ribbon (κίτρινο-μαύρο) με τιμή 5.690 ευρώ.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες