O Nicky Hayden απεβίωσε…

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/5/2017

Δυστυχώς η μεγάλη μάχη που έδινε ο Nicky Hayden έληξε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Nicky υπέκυψε στα τραύματά του και έφυγε σήμερα από την ζωή με το Maurizio Bufalini Hospital της Cesena να ανακοινώνει τον θάνατό του.

Ο 35χρονος Αμερικανός είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στον θώρακα, μεταφερόμενος ως πολυτραυματίας στο νοσοκομείο του Rimini και από εκεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Cesena. Είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της προπόνησής του με ποδήλατο, παρουσία κι άλλων ποδηλατιστών.

Ο Nicky Hayden είχε μακρά πορεία στους αγώνες, αποτελώντας για αυτόν οικογενειακή παράδοση από τον πατέρα και τους αδερφούς του. Το 2006 είχε κατακτήσει τον τίτλο στα MotoGP και το 2015 είχε μεταπηδήσει στα WSBK, ενώ πέρσι είχε πάρει μέρος σε δύο αγώνες στα MotoGP.

Ο Nicky Hayden ήταν από τους αναβάτες που οι αντίπαλοί τους σέβονται, τόσο για την αγωνιστική του παρουσία, όσο και για την στάση και το ήθος του, πράγμα που αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους, και με πρώτο και κύριο ότι ο Hayden ήταν πάντοτε παρόν στους αγώνες των MotoGP συνομιλώντας με όλους. Έζησε τραγικές στιγμές, όπως τον θάνατο του Marco Simoncelli και είχε αποδεχτεί ότι οι αγώνες είναι επικίνδυνοι. Για αυτό και ο θάνατός του κατά την διαδικασία της προπόνησης, είναι ακόμα πιο τραγικός. Με τον Hayden κλείνει ο κύκλος των Αμερικανών στα παγκόσμια πρωταθλήματα ταχύτητας και πλέον οι σκέψεις όλων είναι στην οικογένειά του, με την οποία ο Hayden είχε τους πιο στενούς δεσμούς..

Καλό κουράγιο στους Earl – Rose – Jennifer – Kathleen – Tommy και Roger Hayden, στην αρραβωνιαστικιά του Jackie, στους στενούς φίλους και την ομάδα του..

Καλό ταξίδι Nicky

Ετικέτες

Οι Έλληνες επιλέγουν SYM και η SYM επιλέγει Ελλάδα

Στη Σαρωνίδα θα πραγματοποιηηεί η Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ADX 400 TG!
SYM ADX 400 TG
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/9/2024

Οι διεθνείς δημοσιογραφικές παρουσιάσεις δικύκλων στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σπάνιες, και έτσι με μεγάλη χαρά μάθαμε πως η SYM επέλεξε τη χώρα μας για να παρουσιάσει το ριζοσπαστικό νέο scooter ADX 400 TG στον ειδικό τύπο της Ευρώπης! Σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις, αφού το ΜΟΤΟ θα δώσει το παρών στην πρώτη δοκιμή του ADX 400 TG, αλλά και του ADX 300 στις 26/9.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της SYM:

"Η SYM είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή την ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό έρχεται να υπογραμμίσει η απόφαση της SYM να επιλέξει την Ελλάδα για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο PLAZA RESOR στην Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο ADX 400 TG τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χωμάτινες διαδρομές. Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό Off-Road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά την αξιοπιστία της SYM, καθώς και για τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητές του, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία Urban Adventure.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης και τη φιλοξενία των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και εμπόρων έχει αναλάβει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ο αποκλειστικός διανομέας της SYM από το 2003."

Ετικέτες