Fantic Africa Eco Race - Τρέξε σε αγώνες ράλι με την υποστήριξη της ιταλικής ομάδας

Μοτοσυκλέτα τελευταίας γενιάς, τεχνική υποστήριξη, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και πολλά άλλα στο πακέτο της Fantic
motomag Fantic Africa Eco Race – Τρέξε σε αγώνες ραλλύ με την υποστήριξη της ιταλικής ομάδας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/7/2024

H Fantic θέλοντας να φέρει νέους αγωνιζόμενους στον διάσημο αγώνα Africa Eco Race, δημιούργησε ένα νέο project με ονομασία: Fantic Africa Eco Race που στόχο έχει να προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών σε όσους αναζητούν τρόπο να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της Αφρικής τον Δεκέμβριο του 2024.

Είναι δεδομένο πως η Fantic θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των Yamaha, BMW, Ducati, Honda οι οποίες έχουν τα δικά τους προγράμματα υποστήριξης όσον αφορά τους αγώνες ράλι. Μην ξεχνάμε ακόμη πως οι On-Off μοτοσυκλέτες έχουν κατακλύσει την αγορά ενώ και οι εταιρείες δημιουργούν εντυπωσιακά promo βίντεο με επαγγελματίες αναβάτες οι οποίοι τις οδηγούν λες και είναι ποδήλατα!

Τώρα η Fantic με το πρόγραμμα Africa Eco Race θέλει να προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της ένα πακέτο το οποίο θα τους βγάλει από τη δύσκολη θέση της οργάνωσης του αγώνα, της προετοιμασίας της μοτοσυκλέτας, της τεχνικής υποστήριξης και όλα αυτά που δεν τους αφήνουν να απολαύσουν την οδήγηση.

Το Fantic Africa Eco Race περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς μοτοσυκλέτες, τεχνική υποστήριξη και συνεχή τεχνική βοήθεια τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε ο κάθε συμμετέχων να μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις. Επιπρόσθετα θα υπάρχει διοικητική μέριμνα μέσω μίας ειδικής ομάδας η οποία θα αναλάβει όλες τις υλικοτεχνικές πτυχές των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Fantic Africa Eco Race στο email: [email protected].

Fantic Africa Eco Race – Τρέξε σε αγώνες ραλλύ με την υποστήριξη της ιταλικής ομάδας
Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες