Λευτέρης Πίππος 2023: Ολική επαναφορά στην αγωνιστική δράση

Βαλκανικό Πρωτάθλημα, Εθνικό Πρωτάθλημα, Trial Show και αγωνιστική σχολή οδήγησης
Pippos1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/2/2023

Γεμάτο αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι το 2023 για τον Λευτέρη Πίππο καθώς επιστρέφει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας με Yamaha R1. Ο Λευτέρης έχει ήδη κατακτήσει το τελευταίο του τίτλο στα Superbike με Yamaha R1. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η έμπειρη ομάδα μηχανικών του Μάκη Χρήστου, που προετοιμάζει τη μοτοσυκλέτα και θα ακολουθήσει όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2021 ήταν η τελευταία πλήρη αγωνιστική σεζόν του Λευτέρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ είχε λάβει μέρος και στο Βαλκανικό, αποκτώντας εμπειρία από την διοργάνωση και τον υψηλό ανταγωνισμό που αυτή έχει.

pippos2

Ωστόσο η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν πρόκειται να διακόψει την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα του Έλληνα πολυπρωταθλήτη. Η αγάπη του για το Trial είναι δεδομένη και τα Trial Show θα συνεχίσουν να ψυχαγωγούν το κοινό, ενώ όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσουν να είναι μέρος του πλούσιου φιλανθρωπικού έργου του.

pippos3

Το ίδιο ισχύει και για την Αγωνιστική Σχολή Οδήγησης, η οποία περιλαμβάνει από βασικά μαθήματα εκμάθησης για αρχάριους έως και πλήρη αγωνιστική προετοιμασία.

pippos4

 

Αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου

Τα αποτελέσματα δεν θα προσμετρήσουν στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ
Κύπελο μοτοσυκλέτας Ρόδου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2025

H ΛΑΜΣ, σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, διοργανώνει αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου.

Ο αγώνας, που οι οργανωτές αναφέρουν και ως Κύπελο Ρόδου, δεν θα προσμετρήσει στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ, και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, ΕΔΩ. Το περίεργο είναι πως στον ίδιο χώρο, στις ίδιες ημερομηνίες διοργανώνεται και αγώνας αυτοκινήτου!

Οι κατηγορίες του αγώνα μοτοσυκλετών είναι δύο:

  • OPEN (600-1000)
  • RACING - SS 300

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης και τη ΛΑΜΣ.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.