Ευχαριστήριο ΑΜΟΤΟΕ για την συμβολή των δημοσίων φορέων στον αγώνα της Τρίπολης

Δελτίο Τύπου ΑΜΟΤΟΕ
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/4/2018

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου που στέκουν χρόνια αρωγοί στους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο χώρο.

 

Εκ μέρους της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Τρίπολης και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αμέριστη βοήθειά τους 

Και να ευχηθούμε στους θεατές καλή διασκέδαση στο δυνατό θέαμα που θα προσφέρουν οι Έλληνες αθλητές που αποτελούν και τους πρωταγωνιστές του όλου εγχειρήματος.

 

Αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου

Τα αποτελέσματα δεν θα προσμετρήσουν στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ
Κύπελο μοτοσυκλέτας Ρόδου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2025

H ΛΑΜΣ, σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, διοργανώνει αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου.

Ο αγώνας, που οι οργανωτές αναφέρουν και ως Κύπελο Ρόδου, δεν θα προσμετρήσει στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ, και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, ΕΔΩ. Το περίεργο είναι πως στον ίδιο χώρο, στις ίδιες ημερομηνίες διοργανώνεται και αγώνας αυτοκινήτου!

Οι κατηγορίες του αγώνα μοτοσυκλετών είναι δύο:

  • OPEN (600-1000)
  • RACING - SS 300

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης και τη ΛΑΜΣ.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.