Greece Rally, Ημέρα 4 - Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι 4 Έλληνες αναβάτες

Ο Βασίλης Μπούδρος ψηλότερα απ' όλους με το BMW F 900 GS στην 6η θέση, ο Χρήστος Πελούσης με Royal Enfield Himalayan 450 28ος
Βασίλης Μπούδρος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/9/2024

Η 4η μέρα του Greece Rally 2024, στις 25 Σεπτεμβρίου ήταν μια συναρπαστική επιστροφή της Marathon stage. Οι αναβάτες διένυσαν 165 χλμ πίσω στα Ιωάννινα μετά από μια νύχτα ξεκούρασης στα Μετέωρα.

Ο #31 Timo Heinen αναδείχθηκε νικητής, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη ταχύτητα και αντοχή. Ο #24 Robin Lynch ακολούθησε στενά στη δεύτερη θέση, δείχνοντας εντυπωσιακές ικανότητες πλοήγησης, ενώ ο #1 Roberto Barbieri κατέλαβε την τρίτη θέση, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για τίτλο.

Όσον αφορά στους Έλληνες αναβάτες, ο Βασίλης Μπούδρος με το F 900 GS αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον πύργο των οργάνων στη μοτοσυκλέτα του, πρόβλημα που "μπάλωσε" με duct tape και δεματικά, καταφέρνοντας να συνεχίσει και να διατηρηθεί ψηλά στην κατάταξη της διοργάνωσης. Στον τερματισμό είχε χάσει μια θέση, για να βρεθεί 6ος γενικής, ενώ το πρόβλημα με τον πύργο διορθώθηκε και ο Έλληνας αγωνιζόμενος συνέχισε ακάθεκτος για την 5η ημέρα. Σημειώστε πως ο Μπούδρος είναι ο μόνος αναβάτης με δικύλινδρη μοτοσυκλέτα στις πρώτες... 30 θέσεις, με αμέσως επόμενη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα στην 35η θέση!

Στην 28η θέση της γενικής συνέχισε να βρίσκεται μετά το τέλος και της 4ης μέρας ο Χρήστος Πελούσης με την Royal Enfield Himalayan 450, ενώ συνέχισαν τον αγώνα τους και οι άλλοι δυο Έλληνες που συμμετέχουν στην κατηγορία Challenge, ο Νικόλαος Βενετικίδης στην 5η θέση και ο Χάρης Παπαγεωργίου στην 7η.

Ετικέτες

Greece Rally 2024, Ημέρα 3 - Με μαραθώνια ειδική 294 χιλιομέτρων

Πρώτος γενικής ο Roberto Barbieri, 3ος ο Βασίλης Μπούδρος και 28ος ο Χρήστος Πελούσης
Βασίλης Μπούδρος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/9/2024

Η 3η ημέρα του Greece Rally 2024, στις 24/9, έφερε έντονη δράση, καθώς οι αναβάτες αντιμετώπισαν μια μαραθώνια ειδική 294 χιλιομέτρων. Ξεκινώντας από τα Ιωάννινα, η διαδρομή πέρασε τους αναβάτες μέσα από τα τραχιά τοπία της Βαβούσας, τα γραφικά μονοπάτια του Πανοράματος και τους εμβληματικούς βράχους των Μετεώρων, πριν τερματίσουν στην Καλαμπάκα.

Με δυο ειδικές, η απαιτητική Marathon stage δοκίμασε όχι μόνο την ταχύτητα αλλά και την αντοχή των αναβατών.

Πρώτος τερμάτισε ο #1 Roberto Barbieri, επιδεικνύοντας τη σταθερότητά του, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας. Αρκετά κοντά του, ο #24 Robin Lynch πάλεψε σκληρά για τη δεύτερο χρόνο της ημέρας, ενώ ο #34 Anton Tyll οδήγησε έξυπνα για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Όσον αφορά στους Έλληνες αγωνιζόμενους, ο Βασίλης Μπούδρος με το BMW F 900 GS βρέθηκε στην εξαιρετική 5η θέση της γενικής, ο Χρήστος Πελούσης με το Royal Enfield Himalayan 450 στην 28η, ενώ στην κατηγορία Challenge, οι Νικόλαος Βενετικίδης με KTM EXC 300 και Χάρης Παπαγεωργίου με Honda CRF 300 Rally βρίσκονται στις θέσεις 5 και 6 αντίστοιχα.

Μετά από μια δύσκολη ημέρα, οι αναβάτες θα ξεκουραστούν στην Καλαμπάκα πριν αντιμετωπίσουν την Τετάρτη το δεύτερο σκέλος της μαραθώνιας ειδικής.

Ετικέτες