Mia Rusthen, WorldWCR - Μεταφέρεται από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας

Συνεχίζεται η πορεία αποκατάστασης της νεαρής αγωνιζόμενης μετά την πτώση στο Misano
motomag Mia Rusthen – Θα μεταφερθεί από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/6/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ για το σοβαρό ατύχημα που είχε η Mia Rusthen στον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών WorldWCR στο Misano, με την Νορβηγίδα να μπαίνει από τους γιατρούς σε τεχνητό κώμα.

O οργανωτής του Πρωταθλήματος είχε ανακοινώσει στις 18/6 πως η κατάσταση της Rusthen συνεχίζει να είναι σταθερή, αναφέροντας πως η Νορβηγίδα θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της πατρίδας της τις επόμενες ημέρες εφόσον το επιτρέψουν οι γιατροί. Ενημέρωση για την κατάσταση της Rusthen έδωσε στη συνέχεια και η οικογένεια της η οποία ανέφερε πως η Mia είναι στο νοσοκομείο Maurizio Bufalini στην Ιταλία και πως ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη.

Τώρα με νεότερη ενημέρωση την Παρασκευή 21/6 έγινε γνωστό πως η Mia Rusthen θα μεταφερθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου σε νοσοκομείο της Νορβηγίας όπου θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους ιθύνοντες γιατρούς. Δυστυχώς ακόμα κι αν δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, η Rusthen βρίσκεται ήδη σε τεχνητό κώμα εδώ και 5 ημέρες, και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γεννέσθαι...

Mia Rusthen, WorldWCR – Θα μεταφερθεί από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας
Ετικέτες

Mia Rusthen, WorldWCR - Ξεκίνησε να αναπνέει χωρίς υποστήριξη

Το πρώτο καλό νέο εδώ και πολύ καιρό για την Rusthen, που βρίσκεται όμως ακόμα σε τεχνητό κώμα
motomag Mia Rusthen, WorldWCR – Σε κώμα αλλά αναπνέει χωρίς αναπνευστήρα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/6/2024

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η πορεία της υγείας της Mia Rusthen, με την αγωνιζόμενη να παραμένει σε κώμα σε νοσοκομείο της Νορβηγίας ωστόσο τώρα είναι σε θέση να αναπνέει μόνη της χωρίς να χρειάζεται τη συνδρομή μηχανήματος.

Η Νορβηγίδα μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στον εναρκτήριο γύρο του WorldWCR στο Misano όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Ωστόσο τα πρώτα καλά νέα έρχονται από το νοσοκομείο Neurointensive Ullevål της πατρίδας της όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της οικογένειας, η οποία χθες έκανε γνωστό στον κόσμο πως άγνωστος δράστης υποκρίνεται μέλος της οικογένειας, ζητώντας δωρεές για χρηματοδότηση της αποκατάστασης της 27χρονης, η Rusthen αναπνέει πλέον μόνης της, χωρίς υποστήριξη, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Ελπίζουμε πως η Rusthen σύντομα θα βγει νικήτρια στον δυσκολότερο αγώνα που έχει δώσει μέχρι και σήμερα στη ζωή της.

Ετικέτες