Voge SR1 - Κορυφαία στάνταρ εξοπλισμού για την Α1 κατηγορία, με value for money χαρακτήρα

Διαθέτει σχεδόν τα πάντα, σε τιμή βασικού μεταφορικού μέσου, ανταγωνιζόμενο τα ακριβότερα scooter της κατηγορίας του
Voge SR1
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2023

Το SR1 είναι το νέο scooter της Voge για την Α1 κατηγορία, και όπως και τα υπόλοιπα δίκυκλα της εταιρείας έρχεται πρεσβεύοντας τις ίδιες εταιρικές αξίες του κορυφαίου εξοπλισμού, της ποιοτικής κατασκευής και της εξαιρετικής τιμής για όσα προσφέρει.

Η πρόταση της Voge αφορά σε ένα αστικό scooter με σύγχρονη σχεδίαση και τροχούς 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω.

Ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, τετράχρονος και ψεκαστός κινητήρας των 124,9 κ.εκ. αποδίδει 11,4 hp / 8.500 rpm, με ροπή 1,12 kgm / 6.500 rpm, έχοντας να κινήσει ένα βάρος 139 κιλών που είναι το επίσημο βάρος του scooter. H χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 8 λίτρα προσφέρει μεγάλη αυτονομία, ειδικά σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική οικονομία καυσίμου ενός τετράχρονου Α1 scooter, την οποία θα μετρήσουμε μόλις το πάρουμε στα χέρια μας για δοκιμή.

Voge SR1

Στα φρένα το SR1 φέρει μεγάλο δισκόφρενο 240 mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά, και έναν ακόμα δίσκο 220 mm πίσω, ενώ το δικάναλο ABS βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Voge SR1

Και καθώς βρισκόμαστε στο θέμα του στάνταρ εξοπλισμού, εκεί θα βρούμε και σύστημα Traction Control TCS για τον έλεγχο της πρόσφυσης, ESS σύστημα που αναβοσβήνει τα φλας σε φρενάρισμα πανικού, Keyless σύστημα για ευκολία χρήσης...

Voge SR1

...έγχρωμη LCD οθόνη οργάνων -χωρίς συνδεσιμότητα...

Voge SR1

...full-LED φώτα και DRL LED λαμπτήρες...

Voge SR1

...μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 29 λίτρων κάτω από τη σέλα για αποθήκευση ενός full-face κράνους -όπως υποστηρίζει η εταιρεία-, ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι, USB θύρα φόρτισης, μονό και διπλό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη και σχάρα... ακόμα και Dash Cam έχουμε για να καταγράφει ο αναβάτης τις διαδρομές του!

Voge SR1

Η σέλα είναι χαμηλή, στα 775 mm, ώστε να είναι το scooter της Voge προσβάσιμο σε όλα τα μεγέθη αναβατών, ενώ στα έξτρα αξεσουάρ βρίσκουμε top-box 47 λίτρων που χωρά όχι ένα αλλά δύο full-face κράνη.

H τιμή του Voge SR1 στην Ελλάδα βρίσκεται στα 2.595 ευρώ, με το scooter να διατίθεται σε 3 χρώματα: λευκό, μαύρο και γκρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του SR1, ΕΔΩ.

 

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες