Ένα BMW M 1000 RR για τη Βρετανική Αστυνομία - Το κτήνος των Βαυαρών αναλαμβάνει καθήκοντα

Στόχος οι περιπολίες και η ενημέρωση των αναβατών για την οδική ασφάλεια
BMW M 1000 RR βρετανική αστυνομία
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

23/8/2024

Έστω και για λίγο οι αναβάτες της Αστυνομίας του Βόρειου Yorkshire στην Αγγλία θα έχουν τη χαρά να κυκλοφορούν με το πανίσχυρο superbike των Βαυαρών.

Δανεικό είναι το BMW M 1000 RR που χρησιμοποιεί η Αστυνομία του Βόρειου Yorkshire αυτές τις ημέρες στην περιοχή ευθύνης της, με τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη αστυνομικό να έχουν κυρίως έναν ιερό σκοπό: να τραβούν την προσοχή και να πληροφορούν τους οδηγούς για τους κινδύνους που φέρνουν στον δρόμο οι παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πέρσι στη Μ. Βρετανία το 20% των θανατηφόρων τροχαίων αφορούσε αναβάτες δικύκλου αν και οι μοτοσυκλέτες αποτελούν μόλις το 1% των οχημάτων που κινούνται στους δρόμους της χώρας.

BMW M 1000 RR βρετανική αστυνομία

Το carbon κοστούμι του superbike της BMW έχει ντυθεί στο παραδοσιακό κίτρινο φλούο και μπλε χρώμα των περιπολικών της Μ. Βρετανίας και στη συγκεκριμένη εκτέλεση δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό αφού θα μπορούσε να ντουμπλάρει και ως livery αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο μέχρι στιγμής M 1000 RR που ντύνεται στα χρώματα της Βρετανικής Αστυνομίας με στόχο να προωθήσει την οδική ασφάλεια, αφού κυκλοφορούν... και άλλα αστυνομικά M 1000 RR στους δρόμους της χώρας! 

Κάποια μάλιστα, όπως αυτό της Αστυνομίας στο Devon και την Cornwall, το οποίο είναι δωρεά από οργανισμό που προωθεί την οδική ασφάλεια φέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (φάρους και σειρήνες) όπως και κάμερες καταγραφής ώστε έπειτα να μπορεί ο αστυνομικός να αποδείξει την παράβαση.

BMW M 1000 RR βρετανική αστυνομία

Επί της ουσίας η χρήση-επίδειξη του συγκεκριμένου M 1000 RR λειτουργεί αποτρεπτικά για τους παραβάτες αλλά και ως "δόλωμα" για αναβάτες που πλησιάζουν από περιέργεια τον αστυνομικό, για ερωτήσεις σχετικές με τη μοτοσυκλέτα, αλλά λαμβάνουν ταυτόχρονα και ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση σε δημόσιο δρόμο.

Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE - Τώρα σε φθινοπωρινή προσφορά

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
Kawasaki Z900 προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/9/2024

Η  KSR Hellas προσφέρει σε νέα προνομιακή τιμή με έκπτωση -700€ τα naked μοντέλα Kawasaki Z900 & Kawasaki Z900SE.

Η  προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους χρωματισμούς και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ebony / Metallic Matte Graphenesteel Gray (Z900) > 10.495€

  • Metallic Spark Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Candy Lime Green Type 3 (Z900 SE) > 11.995€

Επικοινωνήστε  με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες, και ακολουθήστε την εταιρεία στα social media.

Kawasaki Greece - Facebook

Kawasaki Greece - Instagram

Kawasaki Greece - LinkedIn

Ετικέτες