ΕΛ.ΑΣ. - Συνελήφθησαν 4 νεαροί με δύο κλεμμένα δίκυκλα

Επιπλέον εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που διέπραξε ένας εκ των συλληφθέντων
motomag ΕΛ.ΑΣ. - Συνελήφθησαν 4 νεαροί οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους δύο κλεμμένα δίκυκλα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

9/7/2024

Στην περιοχή του Μοσχάτου στις 7 Ιουλίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 4 νεαροί ηλικίας 18, 17 και 15 ετών οι οποίοι επέβαιναν σε δύο κλεμμένα δίκυκλα ενώ λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία στην ίδια περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους στην περιοχή του Μοσχάτου να επιβαίνουν σε δύο δίκυκλα τα οποία έφεραν ίχνη κλοπής. Οι κατηγορούμενοι στη θέα των αστυνομικών εγκατέλειψαν τα δίκυκλα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή ωστόσο παρά την προσπάθεια τους να διαφύγουν οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Τάυρου.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα δύο εν λόγω δίκυκλα είχαν κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ενώ ταυτοποιήθηκε η διάπραξη απόπειρας ληστείας από τους κατηγορούμενους λίγο νωρίτερα στην περιοχή του Μοσχάτου. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ημεδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το πορτοφόλι, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς το θύμα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 18χρονου σε περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπού στην περιοχή του Μοσχάτου, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 5 Ιουλίου 2024, οπού μαζί με συνεργούς και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες