Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."

Ετικέτες

Αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου

Τα αποτελέσματα δεν θα προσμετρήσουν στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ
Κύπελο μοτοσυκλέτας Ρόδου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2025

H ΛΑΜΣ, σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, διοργανώνει αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 22-23 Μαρτίου 2025 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών - Ρόδου.

Ο αγώνας, που οι οργανωτές αναφέρουν και ως Κύπελο Ρόδου, δεν θα προσμετρήσει στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2025 της ΑΜΟΤΟΕ, και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, ΕΔΩ. Το περίεργο είναι πως στον ίδιο χώρο, στις ίδιες ημερομηνίες διοργανώνεται και αγώνας αυτοκινήτου!

Οι κατηγορίες του αγώνα μοτοσυκλετών είναι δύο:

  • OPEN (600-1000)
  • RACING - SS 300

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης και τη ΛΑΜΣ.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.