MOTO 657 - Αύγουστος 2024

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Τεύχος Αυγούστου ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ με διπλή ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!

Το Story του φετινού MEGA TEST On-OFF 2024 “το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ” με την διαδρομή και όλα τα μέρη της Κροατίας από όπου πέρασαν οι 12 μεγάλες ON-OFF! Η καλύτερη συντροφιά για την παραλία πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο, πλούσια και χορταστική με όλες τις λεπτομέρειες από την ανανεωμένη παρέα του MEGA TEST!

Δεν σταματάμε εκεί: Το συγκριτικό που περιμένατε με τον τρόπο που το θέλατε, πλήρες και χορταστικό ένα MEGA TEST κανονικό για την μεσαία κατηγορία, όπως το κάνουμε χρόνια τώρα καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα κυβισμού για τις Adventure μοτοσυκλέτες! Είχε μείνει μία μικρή γωνιά στο χάρτη των Βαλκανίων που δεν είχαμε καλύψει, που δεν είχαμε πατήσει και που ακόμη και σήμερα ελάχιστοι επισκέπτονται: Φτάνουμε στην Τροπόγια και κυκλώνουμε όλες τις Αλβανικές Άλπεις με έξι μοτοσυκλέτες, 5 on-off και μία Rally, έως 500 κυβικά!

MEGA TEST mini ON-OFF 2024 Αλβανικές Άλπεις – “το ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ" είναι εδώ!
CFMOTO 450MT – Royal Enfield Himalayan 450 – Honda NX500 – KOVE 450 RALLY – VOGE DS525X τριγυρνάνε τα ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΒΟΥΝΑ όπως τα λένε οι ντόπιοι, περνάνε από δρόμους γνωστούς και λιγότερο γνωστούς, πριν ανέβουν στην Τροπόγια στην άκρη της χώρας, εκεί που λίγοι ταξιδεύουν!

Άλλη μία ελληνική υπερπαραγωγή που θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένη στο εξωτερικό και οι αναγνώστες του ΜΟΤΟ απολαμβάνουν πρώτοι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε στην Ισπανία το νέο Royal Enfield Guerrilla 450, άλλη μία απόδειξη πως η εταιρεία αυτή έχει κάνει πλήρη μετεξέλιξη και κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς μπροστά!

Triumph Daytona 660: Ένα ιστορικό όνομα αναβιώνει με τρόπο διαφορετικό αλλά προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής. Εμείς το οδηγούμε με τον τρόπο που θα έπρεπε για το όνομα που έχει, πριν αποφανθούμε για την χρησιμότητά του στην εποχή μας

SWM RS 300R: Προσιτό και ικανό, ένα enduro για να ξεκινήσουν όλοι το άθλημα χωρίς να απαιτείται να αγοράσουν μία πανάκριβη μοτοσυκλέτα!

Ένα τεύχος που θα σας κρατήσει μοτοσυκλετιστική συντροφιά για όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο, ένα τεύχος για να ανατρέχει κανείς όλη τη χρονιά!

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 - ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 657

 

MEGA TEST STORY 2024

Το παρασκήνιο της μεγάλης περιπέτειας

Η ουσία βρίσκεται πάντα σε ισόποσες δόσεις: τόσο στο συγκριτικό των δημοφιλέστερων μοτοσυκλετών της αγοράς, όσο και στην υπέροχη περιπέτεια που βιώνουν οι συμμετέχοντες του MEGA TEST ON-OFF 2024 για να μπορούν να βασίσουν τις απόψεις τους σε ακλόνητο έδαφος. Οι δυσκολίες, οι τούμπες, ο ιδρώτας, οι… νάρκες, οι αρκούδες και γενικά όλες οι αναποδιές δίνουν γεύση σε ζωή και περιπέτεια, και ολοκληρώνουν με αναπόσπαστο τρόπο κάθε MEGA TEST.

 

Δοκιμή

MEGA TEST MINI ON-OFF 2024

Στο τεύχος που κρατάτε το MEGA TEST ON-OFF 2024 ολοκληρώνεται με το STORY, και στο καπάκι είστε έτοιμοι να απολαύσετε το δεύτερο μέγα-συγκριτικό του περιοδικού, με μοτοσυκλέτες της μικρής, μικρομεσαίας κατηγορίας On-Off. Κι αν το κύρος και οι απόλυτες επιδόσεις κρύβονται στο MEGA TEST, στο MEGA TEST MINI βρίσκονται τα επόμενα best-seller της αγοράς, προσιτά σε όλους, και πολλές φορές -ειδικά λόγω μικρού βάρους- ακόμα πιο “μάχιμα” στο χώμα από τα μεγάλα αδέλφια τους.

        

Αποστολή Βαρκελώνη

Royal Enfield Guerrilla

Μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 27 Ιουλίου, έληξε το εμπάργκο για τις οδηγικές εντυπώσεις που αφορούν στον Ινδό roadster “αντάρτη”, τον οποίο οδηγήσαμε αποκλειστικά από την Ελλάδα, στους λόφους πάνω από τη Βαρκελώνη. Φορά τον νέο υγρόψυκτο κινητήρα του Himalayan, έχει διαφοροποιήσεις στο πλαίσιο και αίσθηση σύγχρονης μοτοσυκλέτας, ενώ διατίθεται σε πολλά ζωντανά χρώματα, ιντριγκάροντας τους λάτρεις του γυμνού και του customizing

 

Δοκιμή

Triumph Daytona 660

Πατώντας στη συνταγή του γυμνού Trident 660, οι Βρετανοί ανεβάζουν την απόδοση του κινητήρα και προικίζουν τη νέα μοτοσυκλέτα τους με Supersport στοιχεία στην εμφάνιση, που όμως από κάτω κρύβουν έναν All-Round χαρακτήρα

 

Δοκιμή

SWM RS 300R

Η Enduro μοτοσυκλέτα της SWM κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις, και εμείς δοκιμάζουμε την απολαυστικότερη από αυτές, που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για Off-Road χρήση. Πατώντας στη συνταγή παλαιότερου μοντέλου της Husqvarna, το RS 300R αποδεικνύεται αρχοντικό και ακλόνητο στο χώμα, με κερασάκι μια πολύ χαμηλή τιμή απόκτησης

 

Long Term Test

CFMOTO 800MT

Ταξιδεύοντας στα Κανάλια Καρδίτσας

 

Long Term Test

Royal Enfield HNTR 350

Υποβρύχιο ψάρεμα ο Πατεράκης με το Long Term KTM; Πατίνια ο Γκαζής με το “hip” HNTR350

 

Race Report

Εδώ και χρόνια η απόδοση του Toprak είχε ως χαρακτηριστικό τα σκαμπανεβάσματα. Μέχρι που έγινε το κλικ...

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ    

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ     

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ    

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ  

MOTO MARKET  

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ 

MINI TEST 

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ  

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Αυγούστου