Ducati Monster 797 και 797 Plus: Επιστροφή στα βασικά (Video)

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/11/2016

Αυτή είναι για εμάς η πιο σημαντική μοτοσυκλέτα που έδειξε φέτος η Ducati, γιατί δείχνει ότι η ιταλική εταιρεία επιστρέφει σε ένα κοινό που είχε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Το Monster 797 έχει την εξωτερική εμφάνιση των μεγάλων Monster όμως είναι μια λιτή, βασική μοτοσυκλέτα που απευθύνεται στο νεανικό κοινό, όχι όμως από τον δρόμο των νέο-ρέτρο.

Με τον αερόψυκτο κινητήρα των 803 κυβικών, νέο πλαίσιο χωροδικτύωμα, ύψος σέλας μόλις 805 χιλιοστά και λογικό βάρος στα 193 κιλά γεμάτο (όσο τα Yamaha MT-07 και Suzuki SV 650) είναι μια θαυμάσια βασική γυμνή μοτοσυκλέτα που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Φυσικά είναι Euro 4, έχει μονόχρωμα LCD ψηφιακά όργανα και τα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά στην κατηγορία του, βασισμένα στο σύστημα της Bosch MP 9.1 (Τα ίδια με του Hypermotard 939).

Όπως και με την τελευταία γενιά των αερόψυκτων Monster, η Ducati θα προσφέρει και μια έκδοση Plus, η οποία έχει ένα μικρό φαίρινγκ τιμονιού και κάλυμμα για την σέλα του συνεπιβάτη. Αν η τιμή της δεν ξεφύγει από τα αναμενόμενα επίπεδα, το Monster 797 έχει όλα τα φόντα να γίνει το μοντέλο που θα ανοίξει την πόρτα της Ducati στο ευρύ κοινό, όπως είχε κάνει και το Monster 600 την δεκαετία του ’90 και γέμισε με νεαρούς Ducatisti η Ευρώπη και η Αμερική.

CFMOTO - Νέος τιμοκατάλογος

Με άμεση ισχύ
Νέος τιμοκατάλογος CFMOTO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/9/2024

Η MUVUS, επίσημη αντιπροσωπεία της CFMOTO στην Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα τον νέο της τιμοκατάλογο που καταργεί κάθε προηγούμενο και έχει άμεση ισχύ.

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος της CFMOTO

Τιμοκατάλογος CFMOTO