Husqvarna FS 450 2025 - Νέο πιρούνι, αναβαθμισμένο πλαίσιο

Φρεσκάρισμα για το αγωνιστικό Supermoto των Αυστριακών
Husqvarna FS 450 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

11/7/2024

Για το 2025 η Husqvarna αναβαθμίζει το FS 450 -που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση πίστας-, “προικίζοντάς” το με νέο ανεστραμμένο πιρούνι κλειστού φυσιγγίου WP XACT, αναβαθμισμένο πλαίσιο, νέα εργονομία, νέα καλύμματα ψυγείου και μικρότερα μαρσπιέ.

Το νέο -πλήρως ρυθμιζόμενο φυσικά- πιρούνι και το αναβαθμισμένο chromoly ατσάλινο πλαίσιο στόχο έχουν τη βελτίωση του ήδη κορυφαίου κρατήματος του FS 450, ενώ τα μικρότερα μαρσπιέ βρίσκουν πλέον πιο δύσκολα στην άσφαλτο σε ακραίες κλίσεις. Αναβάθμιση έχει δεχτεί και το αλουμινένιο ψαλίδι που βελτιώνει την αντοχή της γλίστρας της αλυσίδας.

Husqvarna FS 450 2025

Αλλαγές έχει  όμως και η σέλα, που είναι 5 mm ψηλότερη και φαρδύτερη, βοηθώντας τον αναβάτη να μη γλιστρά πάνω της σε δυνατή επιτάχυνση. Τέλος, για τη νέα χρονιά, η μοτοσυκλέτα των Αυστριακών έρχεται με νέα γραφικά, στην κλασική λευκή-μπλε-κίτρινη τριχρωμία της Husqvarna.

Στην καρδιά του FS 450 ο μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας δεν έχει διαφορές από το 2024, ενώ ίδια είναι και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που περιλαμβάνουν Launch Control, Traction Control (με δυνατότητα απενεργοποίησης), και 2 Riding Modes. Στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκεται και το Quickshifter -που λειτουργεί μόνο στα ανεβάσματα.

Husqvarna FS 450 2025

Στους τροχούς της Alpina βρίσκουμε ένα ζεύγος ελαστικών Metzeler Racetec SM K1, τα φρένα είναι της Brembo, ο συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης είναι συνεργασία των Brembo-Suter, το τιμόνι ανήκει στην ProTaper και τα γκριπ είναι της ODI. Τέλος η μπαταρία είναι ελαφριά, ιόντων λιθίου.

Το FS 450 του 2025 είναι ήδη διαθέσιμο από το δίκτυο της Husqvarna.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες