Ducati Streefighter V4 S Supreme - Συλλεκτική lifestyle έκδοση

Συνοδεύεται και από σειρά τεχνικού εξοπλισμού αλλά και casual ρουχισμού στα ίδια χρώματα
Ducati Streetfighter V4 Supreme
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/5/2024

Τον Φεβρουάριο του 2024 σας είχαμε γράψει για τη συνεργασία μεταξύ του γνωστού designer Aldro Drudi και της αμερικάνικης εταιρείας ένδυσης Supreme, καρπός της οποίας ήταν ένα Ducati Streetfighter V4 S σε κόκκινο και λευκό χρώμα, και με μοτίβο βαφής από τα κουτιά της Supreme που παρήχθη σε ελάχιστα κομμάτια. Καθώς η απήχηση της παραπάνω κίνησης ήταν μεγάλη, το Borgo Panigale αναμίχθηκε στην υπόθεση, βγάζοντας η ίδια τη μοτοσυκλέτα σε παραγωγή -περιορισμένη κι εδώ μεν, αλλά όχι τόσο όσο το αρχικό πλάνο των Drudi-Supreme.

Τη μοτοσυκλέτα συνοδεύει μια σειρά τεχνικού ρουχισμού στα ίδια χρώματα και μοτίβα, που περιλαμβάνει κράνος, ολόσωμη αγωνιστική φόρμα, δερμάτινο jacket, και γάντια, με όλα τα παραπάνω να πωλούνται από τους dealer της Ducati μέσα από το πρόγραμμα SuMisura.

Επιπλέον θα υπάρχει και lifestyle ρουχισμός για τη συνεργασία με jacket, hoodie, soccer jersey, παντελόνι φόρμας, 2 t-shirts και καπέλο, τα οποία θα πωλούνται μέσω του δικτύου της Supreme.

Supreme

Η μοτοσυκλέτα έχει βαφτεί όπως προείπαμε σε λευκό και κόκκινο χρώμα, με κόκκινες δαγκάνες φρένων, κόκκινη ουρά, λευκές ζάντες με κόκκινα λογότυπα Supreme, σέλα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, λογότυπα Supreme σε ρεζερβουάρ, ουρά, και φτερό μπροστά, κ.α.

Στην τιμονόπλακα θα υπάρχει αύξοντας αριθμός, στα όργανα animation για τις Supreme - Ducati, ενώ κάθε μοτοσυκλέτα θα παραδίδεται σε ξύλινη κούτα και θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, κουκούλα και τα κατάλληλα εξαρτήματα για να τοποθετηθεί σέλα συνεπιβάτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Streetfighter V4 S Supreme έχει ήδη εξαντληθεί, ενώ έχει γίνει παραγγελία μιας μοτοσυκλέτας και από την Ελλάδα, με την τιμή του συλλεκτικού μοντέλου να φτάνει τα 60.000 ευρώ.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες