WDW 2024 - Προ των πυλών η ετήσια γιορτή της Ducati στο Misano

Από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 θα διεξαχθεί η δωδέκατη έκδοση με εντυπωσιακές εκδηλώσεις μέσα και έξω από την πίστα
Ducati WDW 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/7/2024

Από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 διοργανώνεται στην πίστα του Misano και στα πέριξ αυτής η ετήσια μεγάλη γιορτή της Ducati, με εντυπωσιακές εκδηλώσεις και παρουσίες, και συμμετοχή φαν της εταιρείας από όλο τον κόσμο.

Όπως πάντα, η WDW αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για να βιώσουν οι επισκέπτες με τον πλέον πειστικό τρόπο το πάθος που κρύβεται πίσω από κάθε ενέργεια του Borgo Panigale, μέσα και έξω από την πίστα με οδήγηση της νέας γκάμας της εταιρείας, πρεμιέρες προϊόντων (θα δούμε άραγε για πρώτη φορά το επερχόμενο νέο Panigale V4;), παρελάσεις μοτοσυκλετών, οργανωμένες εκδρομές, βραδινές εκδηλώσεις και συναντήσεις με Πρωταθλητές της Ducati.

Ducati WDW 2024

Το πρόγραμμα WDW 2024 είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή WDW και στον ιστότοπο Ducati.com, όπου μπορούν και να αγοραστούν εισιτήρια. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τον παραδοσιακό Γύρο Τιμής, όπου συμμετέχουν αναβάτες-θρύλοι της εταιρείας του Borgo Panigale, όπως οι Carl Fogarty, Troy Bayliss, Carlos Checa, και άλλοι.

Ducati WDW 2024

Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Lenovo Race of Champions, με 15 αναβάτες από το Ducati Corse να διαγωνίζονται με Panigale V4. Μετά τις Κατατακτήριες, θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση μοτοσυκλετών στους δρόμους της Romagna Riviera, καταλήγοντας στην παραλία Bagno Samsara για το πάρτι "Land of Joy at the Beach", που προωθεί και τις μοτοσυκλέτες Scrambler της εταιρείας.

Ducati WDW 2024

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις συνεχίζεται με μια ειδική δραστηριότητα για τους ιδιοκτήτες της Ducati 916 και τον μεγάλο αγώνα Lenovo Race of Champions. Οι αναβάτες που θα συμμετέχουν περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP 2022 & 2023 Francesco Bagnaia, τον ομόσταυλό του, Enea Bastianini, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή WorldSBK 2022 & 2023 Álvaro Bautista και πολλούς άλλους.

Ducati WDW 2024

Μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει το "Saturday Night Show" με ένα πάρτι στην πίστα υπό τους ήχους των DJ Fargetta, Marco Melandri και Rudeejay. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν οδήγηση, επίδειξη "Stuntman Show", και την εμπειρία "Lamborghini Hot Laps". Στην περιοχή εκτός δρόμου θα υπάρχουν δοκιμές της DRE Adventure, ενώ θα γίνονται και δοκιμές μοτοσυκλετών από την γκάμα της Ducati. Το paddock θα φιλοξενήσει συζητήσεις, εκδηλώσεις προϊόντων, και διασκέδαση για τα παιδιά.

Ducati WDW 2024

Το 2024 θα υπάρξει και μια αποκλειστική παγκόσμια πρεμιέρα προϊόντων, όπου οι λάτρεις θα μπορούν να δουν και να αγγίξουν ένα νέο μοντέλο της Ducati. Εισιτήρια για τη δωδέκατη έκδοση του WDW πωλούνται στον ιστότοπο Ducati.com, με διάφορες επιλογές εισόδου για αναβάτες και επισκέπτες.

Ετικέτες

AJP PR7 - Σε τιμή προσφοράς, 1.000 ευρώ φθηνότερη από πριν

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα της πορτογαλικής εταιρείας τώρα πιο προσιτή
AJP PR7 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η αντιπροσωπεία της AJP στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέα τιμή προσφοράς για την Adventure - Rally μοτοσυκλέτα PR7, η οποία διατίθεται σε τιμή φθηνότερη κατά 1.000 ευρώ σε σχέση με πριν, με την προσφορά να ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκτήστε την AJP PR7 με 11.500 ευρώ, σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους φίλους των ράλι.

Η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία στην Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (Έξοδος 7 Αττικής Οδού) και στο τηλέφωνο 2105540640.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AJP PR7, δείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες