Τρελός δισεκατομμυριούχος χαρίζει μια Ducati Panigale V4S Speciale

Με πέντε λίρες Αγγλίας, δική σου!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

31/8/2018

Μία από τις μόλις 1500 αριθμημένες Ducati Panigale V4S Speciale μπορεί να γίνει δική σου με μόλις πέντε λίρες Αγγλίας. Η ιστορία ξεκινά από έναν δισεκατομμυριούχο κάτοικο Μ. Βρετανίας, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του, όμως οι φήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο λένε ότι είναι ο ίδιος που πριν λίγο καιρό χάρισε μια προσωπική του βίλα!

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης. Ο τρελός δισεκατομμυριούχος έχει δώσει την Panigale V4S Speciale για φιλανθρωπικό σκοπό  στον ιστιότοπο www.ducatiforafiver.co.uk όπου διαθέτει λαχνούς των 5 λιρών. Η κλήρωση θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και μαζί με την συλλεκτική Panigale θα κληρωθεί και ένα αγωνιστικό full carbon κράνος.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του, μπορεί να μπει στο site και να αγοράσει τον λαχνό του. Η ισοτιμία της λίρας έχει πέσει λόγω brexit, όποτε φαίνεται λίγο πιο δελεαστικό το κίνητρο...

Ποια είναι η Ducati Panigale V4 2018 / Speciale - Η στροφή της Ducati…

Superbike test: Ducati Panigale V4S vs Aprilia RSV4RF
Στις Σέρρες, στα Μέγαρα και στο δρόμο

Αυτό που δίνει αξία σε αυτή την είδηση είναι η βίλα… Προφανώς το θέμα μας είναι η Panigale, αλλά από μόνη της θα ήταν ύποπτη υπόθεση. Βλέπετε στην Αγγλία ευδοκιμεί μία τακτική που έβλεπες στις κεντρικές πλατείες της Αθήνας ή έξω από μεγάλες εκκλησίες την δεκαετία του ΄80. Εκεί όπου πωλούνταν λαχνοί για ένα αυτοκίνητο ή κάποια οικοσκευή με απώτερο σκοπό το κέρδος από την πώληση των λαχνών, καθώς ακόμη κι αν η κλήρωση ήταν αυθεντική, είχαν εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα από τους λαχνούς βγαίνοντας κερδισμένοι. Πρόκειται για κάτι που τώρα συμβαίνει στην Αγγλία μέσω ίντερνετ, αντί με κράχτες στις πλατείες. Κι ο κράχτης εδώ, είναι ο συνδυασμός της Panigale και του τρελού δισεκατομμυριούχου. Από την άλλη δεν γίνεται καθόλου εύκολα να ξεκινήσεις έναν τέτοιο διαγωνισμό στην Αγγλία και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα… ιδιαίτερα όταν υπάρχει το προηγούμενο της βίλας! Χαρίζοντας βίλες στον παράδεισο του real estate, δεν περιμένεις να βγάλεις κέρδος πουλώντας λαχνούς, είναι δηλαδή πιο κοντινό το σενάριο του τρελού δισεκατομμυριούχου. Οπότε η επανάληψη με Panigale μοιάζει έπειτα από αυτό, πιο κοντά στην πραγματικότητα

Panigale V4: Δυναμομέτρηση (VIDEO): Πάνω από 200 άλογα στον τροχό

Με το θέμα να παίρνει διαστάσεις, έσπευσε η σελίδα να διασαφηνίσει πιο ξεκάθαρα, πως δεν αφορά παρά μονάχα κατοίκους με μόνιμη διεύθυνση στην Μ. Βρεττανία, αλλά και πως εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει ανώνυμος ο ιδιοκτήτης... Κι αυτό καθώς μέσα από την Ducati Αγγλίας, αναζητείται μία άκρη του νήματος ψάχνοντας ποιος είναι, ανάμεσα στους λίγους και μετρημένους...

Ducati Multistrada V4, V4 S και V4 Pikes Peak 2025 - Euro5+ φρεσκάρισμα [VIDEO]

6% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και νέος κηδεμόνας ηλεκτρονικών το σύστημα Vehicle Observer
Ducati Multistrada V4 2025
Από το

motomag

20/9/2024

Για το 2025 η νέα Multistrada V4 ανανεώνεται, διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις της, ενώ με νέες ρυθμίσεις στο πότε σβήνει το ζεύγος των πίσω κυλίνδρων μειώνεται η κατανάλωση κατά 6%! Παράλληλα αναβαθμίζεται η λειτουργία της ανάρτησης Skyhook EVO, ενώ στα ηλεκτρονικά αναλαμβάνει υπέρτατος κηδεμόνας ένα νέο σύστημα που οι Ιταλοί αποκαλούν... Vehicle Observer! 

Η νέα Multistrada V4 2025 έχει δεχθεί μία σειρά αλλαγών κυρίως στον εξοπλισμό και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Επιπρόσθετα όμως μεγάλωσε και η αυτονομία, με τη βοήθεια της μειωμένης κατά 6% κατανάλωσης καυσίμου, η οποία έρχεται χάρη στις νέες ρυθμίσεις της απενεργοποίησης του μπλοκ των πίσω κυλίνδρων σε συγκεκριμένες συνθήκες, όπου η μοτοσυκλέτα λειτουργεί ως δικύλινδρη.

Παράλληλα η έκδοση V4 Pikes Peak, τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της με τα έντονα γραφικά αλλά και με τα ακόμη πιο σπορ περιφερειακά.

Ducati Multistrada V4 2025

Επανασχεδιασμένο είναι το μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας με πιο επιθετικές γραμμές θέλοντας να έρθει πιο κοντά στην εμφάνιση του νέου Panigale V4. Ο διπλός μπροστινός προβολέας τονίζεται από τα νέα βαμμένα πλαστικά μέρη, σημείο αναφοράς σε 916 και 1098. Το ορθογώνιο τελικό της εξάτμισης δένει αρμονικά με τις γραμμές του πλαισίου μιας και ακολουθεί την ίδια κατεύθυνση, ενώ ο ήχος έχει γίνει ακόμη πιο μπάσος.

Ducati Multistrada V4 2025

Το ελαφρύ συμπαγές αλουμινένιο monocoque πλαίσιο παραμένει ως είχε, όπως και το αλουμινένιο ψαλίδι που το σημείο έδρασης έχει επαναπροσδιοριστεί ένα χιλιοστό ψηλότερα από πριν. Ο γνώριμος V4 Granturismo κινητήρας των 1.158κ.εκ με βάρος μόλις 66,7 κιλά έχει συμμορφωθεί πλέον με Euro 5+ προδιαγραφές, αποδίδοντας 170 ίππους στις 10.750 στροφές ανά λεπτό και 1,26kgm στις 9.000σ.α.λ. με ιδιαίτερα γραμμική καμπύλη ροπής εξασφαλίζοντας ομαλή και προοδευτική απόκριση σε όλες τις ταχύτητες. Ο στρόφαλος περιστρέφεται αντίθετα από την φορά κίνησης, όπως έχει καταλήξει πως είναι το ιδανικό η Ducati Corse μέσα από την εμπειρία της εξέλιξης στα MotoGP, με στόχο να μειώσει την αδράνεια από την περιστροφή των τροχών βελτιώνοντας την ευελιξία. Τα διαστήματα συντήρησης παραμένουν στις 60.000 χιλιόμετρα, οι αλλαγές λαδιών κάθε 15.000χλμ/24 μήνες και παρέχεται 4 χρόνια εγγύηση Multistrada 4EVER.

Ducati Multistrada V4 2025

Εξοπλισμένη με ημι-ενεργητική ανάρτηση Skyhook DSS EVO, η οποία κάνει τώρα ακόμη πιο ακριβείς υπολογισμούς χάρη στον νέο αισθητήρα που είναι τοποθετημένος στο πιρούνι, αποκτά και ανίχνευση πρόσκρουσης, ενώ η πίσω ανάρτηση προσαρμόζεται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κάθε ανωμαλία του δρόμου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, στο Multistrada V4 S 2025, η πίσω monoshock ανάρτηση μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερο εύρος προφόρτισης, το οποίο κυμαίνεται από 12 έως 20 χιλιοστά. Με αυτόν τον τρόπο, η τυπική βαθμονόμηση στις διάφορες λειτουργίες φόρτωσης είναι πιο ισορροπημένη και αυξάνει το αποτέλεσμα της λειτουργίας Automatic Lowering Device σε καταστάσεις μεγαλύτερου φορτίου, όταν το ταξίδι γίνεται με αποσκευές και επιβάτη.

Ducati Multistrada V4 2025

Όπως και πριν, η νέα Multistrada V4 S διαθέτει ηλεκτρονική ρύθμιση των αναρτήσεων, ώστε να επιλέγουμε το επιθυμητό επίπεδο φόρτωσης με σκάλες για αναβάτη, αναβάτη + συνεπιβάτη και αποσκευών. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο Riding Mode, ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει τη ρύθμιση της ανάρτησης ακόμη και εν κινήσει, χρησιμοποιώντας το ανάλογο κουμπί, για μεγαλύτερη προσαρμογή στον ρυθμό οδήγησής του και την κατάσταση του δρόμου.

Ducati Multistrada V4 2025

Η Multistrada V4 S ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο εξοπλισμένη με μπροστινό και πίσω σύστημα ραντάρ που υποστηρίζει το Adaptive Cruise Control (ACC), το οποίο διατηρεί ελεγχόμενη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα επιταχύνοντας, επιβραδύνοντας ακόμη και φρενάροντας ελαφρά, με στόχο την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων σε αυτοκινητόδρομους με λιγότερη κούραση. Διέθετε επίσης και το Blind Spot Detection (BSD), το οποίο ενημερώνει για την παρουσία των οχημάτων που πλησιάζουν στο τυφλό σημείο των καθρεφτών. Πάνω σε όλα αυτά λοιπόν, στο νέο 2025 μοντέλο προστίθεται η λειτουργία Forward Collision Warning (FCW), η οποία προειδοποιεί τον αναβάτη για πιθανές συγκρούσεις με προπορευόμενο όχημα με ένα αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη. Στο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το νέο Ducati Brake Light ενεργοποιεί τώρα και τα φλας, ώστε να είναι ακόμη πιο ορατή η προειδοποίηση επερχόμενου κινδύνου για τα οχήματα που ακολουθούν.

Επίσης, o LED προβολέας προσφέρει στον αναβάτη βελτιωμένη - μεγαλύτερη ορατότητα κατά τη νυχτερινή οδήγηση, φώτα στροφής (Ducati Cornering Lights) για πιο αποτελεσματικό φωτισμό του δρόμου όταν πλαγιάζει η μοτοσυκλέτα και φυσικά παραμένουν τα φώτα ημέρας DRL. Επιπλέον, η λειτουργία Coming Home φωτίζει τον χώρο για λίγα δευτερόλεπτα μετά το παρκάρισμα της μοτοσυκλέτας.

Ducati Multistrada V4 2025

Με τη νέα λειτουργία DVO (Ducati Vehicle Observer), η οποία αναπτύχθηκε από την Ducati Corse στο MotoGP, συνδυάζονται τα συστήματα Cornering ABS, Ducati Wheelie Control (DWC) και Ducati Traction Control (DTC) όπως και πριν αλλά με περισσότερη πλέον ακρίβεια στην λειτουργία τους καθώς περισσότεροι από 70 αισθητήρες τροφοδοτούν με πληροφορίες τις μονάδες ελέγχου. Τα τρία επίπεδα EBC (Engine Brake Control), επιτρέπουν στον αναβάτη να προσαρμόσει το φρένο κινητήρα ανάλογα με το στυλ οδήγησης του. Το Electronic Combined Braking System, λαμβάνει τώρα υπόψη στους υπολογισμούς της λειτουργίας του, το φορτίο της μοτοσυκλέτας. Ακόμη και αν ο αναβάτης πατήσει μόνο το εμπρός φρένο, το σύστημα θα μεταβιβάσει μέρος της πίεσης στο πίσω ενώ με τη νέα λειτουργία θα πράξει αντίστοιχα αν χρησιμοποιηθεί μόνο το πεντάλ του πίσω φρένου.

Η νέα Multistrada V4 συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα φιλική για αναβάτες μετρίου και χαμηλού αναστήματος σε μικρές ταχύτητες καθώς και σε στάση, χάρη στο σύστημα Automatic Lowering Device, που χαμηλώνει αυτόματα την απόσταση της σέλας από το έδαφος έως και 30 χιλιοστά, όταν η ταχύτητα πέσει κάτω από τα 10 χλμ/ώρα. Όταν ο αναβάτης επιταχύνει ξανά ξεπερνώντας τα 50 χλμ/ώρα το ύψος επιστρέφει αυτόματα στο ανώτερο σημείο. Το σύστημα μπορεί να απενεργοποιηθεί από τον αναβάτη όποτε το θελήσει.

Ducati Multistrada V4 2025

Η έγχρωμη οθόνη TFT των 6,5 ιντσών έχει λειτουργία για πλοήγηση χάρη στον χάρτη που προσφέρει η εφαρμογή Ducati Connect, η οποία υποστηρίζει και τη χρήση του τηλεφώνου για απάντηση κλήσεων ή ακρόαση μουσικής, χρησιμοποιώντας κράνος εξοπλισμένο με σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα θερμαινόμενα γκριπ και η θερμαινόμενη σέλα εμπρός και πίσω. Στην επιλογή του Enduro ενεργοποιείται μια αποκλειστική λειτουργία Power Mode, η οποία περιορίζει την ισχύ στους 114 ίππους αλλά με άμεση απόκριση, ειδικά μελετημένη για χρήση εκτός δρόμου. Το DTC είναι λιγότερο επεμβατικό, το DWC απενεργοποιείται, το ABS στον πίσω τροχό απενεργοποιείται ακυρώνοντας την συνδυασμένη λειτουργία, ενώ απενεργοποιείται και η ανίχνευση ανύψωσης πίσω τροχού από το traction control ώστε τα ηλεκτρονικά να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της οδήγησης εκτός δρόμου.

Το Multistrada V4 όταν είναι σταματημένο και ο κινητήρας στο ρελαντί ή κινείται με χαμηλές ταχύτητες μπαίνει σε διαδικασία σβησίματος των πίσω κυλίνδρων, προς όφελος της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, που μειώνονται κατά 6% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Καθώς, η ταχύτητα αυξάνεται ή υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο νούμερο ροπής από το άνοιγμα της γκαζιέρας, οι πίσω κύλινδροι ενεργοποιούνται ξανά, επαναφέροντας πλήρως τις επιδόσεις του V4 Granturismo. Το σύστημα είναι ενεργό σε όλα τα προγράμματα οδήγησης και φυσικά ο ήχος της μοτοσυκλέτας αλλάζει εξίσου.

Οι νέες εκδόσεις πακέτων εξοπλισμού που θα διατίθενται στο νέο Multistrada V4 2025 είναι η  Sport Travel & Radar και Adventure Travel & Radar, τα οποία προστίθενται στα ήδη γνωστά Radar και Travel & Radar. Τα νέα πακέτα θα έχουν κεντρικό σταντ, θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, καθώς και εμπρός και πίσω ραντάρ. Το πακέτο Sport θα έχει πιο ελαφριές σφυρήλατες ζάντες κατά 2 κιλά, ενώ το Adventure θα εξοπλίζεται με ακτινωτούς τροχούς.

Ducati Multistrada V4 2025

Το V4 Pikes Peak είναι η έκδοση για όσους αγαπούν την πιο σπορ πλευρά της Multistrada, απολαμβάνοντας τις επιδόσεις του στα σφιχτά ορεινά στροφιλίκια και τους γοητεύει η αίσθηση και εμφάνιση του μονόμπρατσου, με τις 17 ιντσών σφυρήλατες ζάντες εμπνευσμένες από το MotoGP. Η σχεδίαση του έχει αναπτυχθεί ξεκινώντας από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της οικογένειας Multistrada V4 και ενσωματώνοντάς τα με τα δύο ιστορικά διακριτικά στοιχεία του Pikes Peak, το μονό ψαλίδι και τον μπροστινό 17άρη τροχό. Η αγωνιστική φύση υπογραμμίζεται από το νέο χρώμα "Pikes Peak", εμπνευσμένο από χρώματα και γραφικά από αυτά των μοτοσυκλετών Ducati MotoGP, Superbike και Motocross, με αριθμημένα γραφικά στα πλαϊνά πλαστικά και στον ανεμοθώρακα, τονίζοντας την αναφορά στους αγώνες. Πολλά στοιχεία είναι πλέον από ανθρακονήματα, τελικό τιτανίου της Akrapovič, κοντή φιμέ ζελατίνα, χρυσό πιρούνι της Ohlins, σέλα με το λογότυπο V4 και το σήμα της  Ducati Corse που υπάρχει μπροστά στο ράμφος.

Ducati Multistrada V4 2025

H γεωμετρία του V4 Pikes Peak διαφέρει από την βασική έκδοση της Multistrada V4, γεωμετρία που ανταποκρίνεται στον μπροστινό τροχό 17" για να εκμεταλλευτεί έτσι την αλλαγή μεγέθους τροχού. Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με σπορ ελαστικά δρόμου Pirelli Diablo Rosso IV, με διαστάσεις 120/70 εμπρός και 190/55-17 πίσω και με πεντάκτινες ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο.

Οι αναρτήσεις Ohlins Smart EC 2.0 έχουν βελτιστοποιηθεί για να προσφέρουν καλύτερη πληροφόρηση σε γρήγορη οδήγηση, αλλά και ταυτόχρονα μεγαλύτερη άνεση στη τουριστική χρήση. Το σύστημα λειτουργεί σύμφωνα με τη λογική "event based", όπως στα Panigale V4 S και Streetfighter V4 S, αυτορυθμιζόμενο με βάση τον ρυθμό οδήγησης του αναβάτη κάθε δεδομένη στιγμή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το κουμπί που βρίσκεται στο αριστερό γκριπ, ο αναβάτης μπορεί πλέον να επιλέξει την επιθυμητή ρύθμιση της ανάρτησης ανεξάρτητα από το επιλεγμένο Riding mode. Επίσης,  μπορεί να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες ανάρτησης Track, Dynamic, Comfort ή Low Grip, χωρίς να αλλάξει η απόκριση του κινητήρα.

Ducati Multistrada V4 2025

Στη νέα Multistrada V4 Pikes Peak ο κινητήρας έχει βελτιστοποιηθεί για πιο σπορ συμπεριφορά προσθέτοντας το Race Riding Mode, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτήν την έκδοση. Ο χάρτης Race επιτρέπει στον αναβάτη να πραγματοποιεί τις αλλαγές σχέσεων στην ψηλή περιοχή του στροφόμετρου. Το quickshifter διαθέτει ειδική βαθμονόμηση που επιτρέπει πιο πολύ επιθετικά κατεβάσματα των ταχυτήτων. Η θέση οδήγησης διαφέρει από αυτή του Multistrada V4, καθώς τα μαρσπιέ είναι τοποθετημένα πιο ψηλά και προς τα πίσω για αύξηση της μέγιστης γωνίας κλίσης και διευκόλυνση των κινήσεων του σώματος, ενώ το τιμόνι έρχεται πιο χαμηλά, είναι στενότερο και έχει μικρότερη καμπύλη. Αυτή η αλλαγή στην εργονομία θέσης οδήγησης γίνεται για να τονιστεί η σπορ λειτουργία, όχι όμως εις βάρος της άνεσης στο ταξίδι.

Η Multistrada V4 Pikes Peak ακολουθεί ως εξοπλισμό το προηγμένο και εξελιγμένο πακέτο ηλεκτρονικών της Multistrada V4 S, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεχνολογία εμπρός και πίσω ραντάρ ως στάνταρ, η οποία επιτρέπει τη λειτουργικότητα του Adaptive Cruise Control (ACC) και του Blind Spot Detection (BSD) και την εισαγωγή του Forward Collision Warning. Από τον εξοπλισμό δεν λείπουν και τα Cornering lights, καθώς προσφέρει και ένα πίσω φως ομίχλης ως αξεσουάρ.

Η Ducati Multistrada V4 2025 θα είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες από τον Οκτώβριο του 2024 σε τρείς χρωματισμούς: Ducati Red, Thrilling Black και Arctic White. Η έκδοση Pikes Peak θα είναι και αυτό διαθέσιμη από την ίδια ημερομηνία

Multistrada V4S

Ducati Multistrada V4 2025

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Χρώματα: Ducati Red, Thrilling Black και Artic White
  • Κινητήρας: Ducati V4 Granturismo 1.158κ.εκ
  • Πλαίσιο: Μονοκόκ αλουμινίου, υποπλαίσιο από ατσάλινο σωλήνα και ψαλίδι αλουμινίου διπλής όψης
  • Ανάρτηση: Marzocchi Ducati Skyhook Suspension (DSS) Evolution semi-active ηλεκτρονική ανάρτηση με αισθητήρα θέσης στο πιρούνι, αυτόματη λειτουργία σε λειτουργία ανάρτησης, συσκευή αυτόματης κατεβάσματος, Easy Lift. Διαδρομή 170χλστ μπροστά και 180χλστ πίσω, αυξημένο εύρος προφόρτισης (+8 mm)
  • Τροχοί: Ζάντες αλουμινίου 120/70-19 και 170/60-17 με ελαστικά Pirelli SCORPION Trail II
  • Μονάδα φρένων: Bosch-Brembo ABS 10.3ME
  • Εμπρός φρένα: Δύο δισκόπλακες διαμέτρου 330χλστ, ακτινικές δαγκάνες Brembo Stylema
  • Πίσω φρένα: Μονός δίσκος 280χλστ με Brembo δαγκάνα
  • Φώτα: Προβολέας Full LED με DRL φώτα ημέρας και Ducati Cornering (DCL)
  • Οθόνη: Έγχρωμη TFT 6,5 ιντσών
  • IMU: Bosch
  • Προγράμματα ισχύος: 4
  • Προγράμματα οδήγησης: Sport, Touring, Urban, Wet, Enduro
  • Συστήματα ασφαλείας: Ducati Vehicle Observer (DVO), Ducati Wheelie Control (DWC), Ducati Traction Control (DTC), Έλεγχος φρένων κινητήρα (EBC), Hands Free Start, Φώτα φρένων Ducati EVO, Έλεγχος συγκράτησης οχήματος (VHC)
  • Εφαρμογές Ducati Connect: Τηλεφώνου, μουσικής και πλοήγησης χάρτη
  • Οδηγικά βοηθήματα: Ducati Quick Shift (DQS) Up&Down, Cruise Control

Multistrada V4

Ducati Multistrada V4 2025

Βασικά χαρακτηριστικά όπως το Multistrada V4 S με εξαίρεση:

  • Ducati Κόκκινο χρώμα με ζάντες αλουμινίου μαύρες και ασημί δαγκάνες
  • Μηχανική ανάρτηση Marzocchi με ρυθμιζόμενο πιρούνι διαμέτρου 50χλστ και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Διαδρομή τροχού 170-180χλστ
  • Μπροστινοί δίσκοι διαμέτρου 320χλστ με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo

Multistrada V4 Pikes Peak

Ducati Multistrada V4 2025

Βασικά χαρακτηριστικά όπως το Multistrada V4 S με εξαίρεση:

  • Μπροστινό λασπωτήρα από ανθρακόνημα
  • Μπροστινό ράμφος από ανθρακόνημα
  • Εξάτμιση Akrapovic
  • Ημι-ενεργητική ηλεκτρονική ανάρτηση Ohlins Smart EC 2.0
  • Διαδρομή τροχού 170-170χλστ
  • Ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο 17 ιντσών Marchesini με ελαστικά Pirelli Diablo Rosso IV, μεγέθους 120/70 ZR17 εμπρός και 190/55 ZR17 πίσω
  • Προγράμματα οδήγησης: Race, Sport, Touring, Urban

Ετικέτες