Πάρτι ΛΕ.Μ.Μ. - Την Παρασκεύη 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία 'Εξω Βρύσης

ΛΕΜΜ - Πάρτι στα Μέγαρα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/9/2024

Η ΛΕ.Μ.Μ. - Entouring Moto Club (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων) διοργανώνει  υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, την Παρασκεύη 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία 'Εξω Βρύσης, εκδήλωση με ζωντανή μουσική σε Rock - Blues ήχους.

Καλεσμένοι είναι μία από τις καλύτερες blues μπάντες στην Ελλάδα οι ''Blues Wire'' με τον Ηλία Ζάικο, και θα τους πλαισιώσουν με rock ακούσματα οι ''The old habits'' μαζί με τον Βύρωνα Μπούκη στη κιθάρα.

Ώρα έναρξης: 20:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα παίξουν:

Blues Wire
Ηλίας Ζάικος – κιθάρα, φωνή
Σωτήρης Ζήσης – μπάσο
Νίκη Γουρζουλίδου – τύμπανα

The Old Habits
Άκης Κακαγής - κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Παπανίκου - μπάσο 
Αντρέας Λιοντήρης - πλήκτρα 
Κώστας Χατζής - τύμπανα 
Βύρων Μπούκης -  κιθάρα

Οι Έλληνες επιλέγουν SYM και η SYM επιλέγει Ελλάδα

Στη Σαρωνίδα θα πραγματοποιηηεί η Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ADX 400 TG!
SYM ADX 400 TG
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/9/2024

Οι διεθνείς δημοσιογραφικές παρουσιάσεις δικύκλων στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σπάνιες, και έτσι με μεγάλη χαρά μάθαμε πως η SYM επέλεξε τη χώρα μας για να παρουσιάσει το ριζοσπαστικό νέο scooter ADX 400 TG στον ειδικό τύπο της Ευρώπης! Σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις, αφού το ΜΟΤΟ θα δώσει το παρών στην πρώτη δοκιμή του ADX 400 TG, αλλά και του ADX 300 στις 26/9.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της SYM:

"Η SYM είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή την ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό έρχεται να υπογραμμίσει η απόφαση της SYM να επιλέξει την Ελλάδα για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο PLAZA RESOR στην Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο ADX 400 TG τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χωμάτινες διαδρομές. Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό Off-Road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά την αξιοπιστία της SYM, καθώς και για τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητές του, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία Urban Adventure.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης και τη φιλοξενία των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και εμπόρων έχει αναλάβει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ο αποκλειστικός διανομέας της SYM από το 2003."

Ετικέτες