Παρέλαση αστεριών στο Track Day of Legends στο Silverstone με μπροστάρη τoν Valentino Rossi [VIDEO]

Ίσως το καλύτερο Track Day που έχει διεξαχθεί ποτέ
motomag Παρέλαση αστεριών στο Track Day of Legends στο Silverstone με μπροστάρη τoν Valentino Rossi [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/6/2024

Πως θα σας φαινόταν αν βρισκόσασταν στο Silverstone και ξαφνικά βλέπατε μαζεμένους και έτοιμους για δράση τους Rossi, Rea, Bagnaia, Bautista, Quartararo, Mamola, Bezzecchi, Locatelli, Rins, Dunlop, Brookes, Bulega, Crutchlow, Hickman, McGuiness, Morbidelli. Όχι δεν μιλάμε για όνειρο θερινής νυκτός αλλά για αυτό που συνέβη στην ιστορική αγγλική πίστα πριν μερικές ημέρες.

Τελικά ένα σενάριο που έμοιαζε σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας έγινε πραγματικότητα καθώς το Silverstone φιλοξένησε το Track Day of Legends και φυσικά η λέξη θρυλικό αποτυπώνει όλη την αλήθεια. Τώρα όσον αφορά τους αναβάτες που βρέθηκαν εντός πίστας αυτοί ήταν οι Valentino Rossi, Francesco Bagnaia, Álvaro Bautista, Marco Bezzecchi, Josh Brookes, Nicolò Bulega, Cal Crutchlow, Alex Rins, Fabio Di Giannantonio, Michael Dunlop, Randy Mamola, Fabio Quartararo, Andrea Locatelli, Peter Hickman, John McGuinness, Franco Morbidelli, Jonathan Rea και πολλοί άλλοι οι οποίοι διασκέδασαν με τις πολιτικές τους μοτοσυκλέτες.

Παρέλαση αστεριών στο Track Day of Legends στο Silverstone με μπροστάρη τoν Valentino Rossi [VIDEO]

Φυσικά για να είμαστε ειλικρινείς δεν γινόταν να μην υπάρξει κόντρα μεταξύ των αναβατών οπότε αρκετοί ήταν αυτοί που στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης για “αγώνα” αλλά τελικά κυριάρχησε η ευγενής άμιλλα η για να είμαστε ακριβείς οι ανάγκες της φωτογράφισης. Στα πλάνα του βίντεο της εκδήλωσης βλέπουμε τους περισσότερους αναβάτες να έχουν χαλαρή διάθεση ενώ ο Valentino Rossi χαμογελαστός αναφέρει πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρίσκεσαι στο Silverstone με ηλιόλουστο καιρό ανάμεσα σε τόσους πρωταθλητές.

Ο θρύλος του MotoGP επιπρόσθετα ήταν αυτός που οδήγησε το γκρουπ των αναβατών όταν αυτό παρατάχθηκε για την φωτογράφιση – βιντεοσκόπηση, και αν μη τι άλλο το να βλέπεις όλους αυτούς σε ένα πλάνο είναι ίσως ένα τρελό όνειρο ενός οπαδού των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Suzuki V-Strom 800 DE - Παρθενική και επιτυχημένη εμφάνιση στο Hellas Rally 2024

Η πορεία του ειδικά προετοιμασμένου V-Strom 800 DE, στα χέρια του αναβάτη του, Πάνου Κακολύρη
motomagSuzuki V-Strom 800 DE – Παρθενική εμφάνιση στο Hellas Rally 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

28/6/2024

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki βρέθηκε για πρώτη φορά στο Hellas Rally Raid, με τον Πάνο Κακολύρη καβάλα σε ένα ελαφρώς τροποποιημένο V-Strom 800 DE, καθώς στόχος της ομάδας ήταν η μοτοσυκλέτα να μείνει όσο πιο κοντά στην εργοστασιακή της μορφή γίνεται, ώστε να δοκιμαστεί αν αντέχει στις σκληροτράχηλες συνθήκες ενός αγώνα ράλι.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας δοκιμασίας, υπήρξαν σκέλη στα οποία αναβάτης και μοτοσυκλέτα συνεργάστηκαν εξαιρετικά, τερματίζοντας στην πρώτη δεκάδα γενικής και την πρώτη τριάδα της κατηγορίας του. Παρ’ όλ’ αυτά, η περιπέτεια του Hellas Rally Raid 2024 συνοδεύτηκε από ατυχία, με την ομάδα να καλείται να αποδείξει την ετοιμότητα και την ψυχραιμία της, στα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία.

Suzuki V-Strom 800 DE – Παρθενική εμφάνιση στο Hellas Rally 2024

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε την δικαίωση για την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Suzuki στην Ελλάδα, αλλά και την ομάδα που στήθηκε για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του Hellas Rally Raid 2024. Ο στόχος επετεύχθη, με το V-Strom 800 DE και τον Πάνο Κακολύρη να φτάνουν μέχρι τον τερματισμό.

Η μοναδική αυτή εμπειρία γέμισε την ομάδα της Suzuki που ταξίδεψε μέχρι την Ιτέα, με εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις. Όπως σε κάθε περιπέτεια, έτσι κι εδώ η αγωνία κράτησε το χέρι του ενθουσιασμού, περπατώντας μαζί μέσα στα κακοτράχαλα μονοπάτια του ορεινού όγκου της Στερεάς Ελλάδας και βορείου τμήματος της Πελοποννήσου.

Στο κανάλι στο YouTube της Suzuki Moto Greece μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της ομάδας, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από τον φακό τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Ετικέτες