Ο 5χρονος Zayn Sofuoglu γράφει παιδικό ρεκόρ 312 χλμ/ώρα με Lamborghini Revuelto [VIDEO]

Άλλα παιδάκια προσπαθούν να μάθουν ποδήλατο σε τέτοια ηλικία… ο Ζayn όμως προετοιμάζεται για την F1
motomag Ο γιος του Sofuoğlu σε ηλικία 5 ετών και 128 ημερών γίνεται το ταχύτερο παιδί στο [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/8/2024

Ο Zayn Sofuoglu, γιος του πεντάκις πρωταθλητή WorldSSP, Kenan Sofuoglu μας απασχολεί κατά διαστήματα με τα κατορθώματα του, τόσο με τις μοτοσυκλέτες, τα ATV, όσο και με τα αυτοκίνητα. Ο πιτσιρικάς ο οποίος έχει 3,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram (!) αυτή τη φορά ξαναχτύπησε καθώς σε ηλικία 5 ετών και 128 ημερών έγινε το ταχύτερο παιδί στον κόσμο, πετυχαίνοντας με αυτοκίνητο (Lamborghini παρακαλώ) ταχύτητα 312 χλμ./ώρα.

Καλά διαβάσατε δεν κάνουμε πλάκα, ο Zayn με την προτροπή του πατέρα του, Kenan, βρέθηκε πίσω από τη θηριώδη Lamborghini Revuelto η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποδίδει 1.015 ίππους.

Ο γιος του Sofuoğlu σε ηλικία 5 ετών και 128 ημερών γίνεται το ταχύτερο παιδί στο [VIDEO]

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος μπόμπιρας σε ηλικία 3,5 χρονών είχε βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Hypercar της Ferrari, με τον Zayn να πραγματοποιεί εντυπωσιακά ντονατ με την SF90 Stradale.

Kenan Sofuoglu’s

Αυτή τη φορά ο γιος του Kenan βρέθηκε στο παιδικό του κάθισμα το οποίο τοποθετήθηκε στην Lamborghini Revuelto και με τη βοήθεια και επεκτάσεων για τα ποδωστήρια, αποφάσισε να ξεπεράσει τα 300 χιλιόμετρα σε έναν αεροδιάδρομο. Ο Ζayan κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του δεν παίρνει τα μάτια του από την διαδρομή ενώ στο ψηφιακό ταχύμετρο βλέπουμε να αναγράφονται 312 χλμ. -το εν λόγω αυτοκίνητο θα μπορούσε με ευκολία να ξεπεράσει τα 350χλ./ώρα αν υπήρχε ο χώρος. Στη θέση του συνοδηγού κάθεται ο Kenan Sofuoğlu o οποίος περνώντας την “γραμμή του τερματισμού” πανηγυρίζει για το επίτευγμα του γιου του, με τον Zayn να κάνει χειραψία χωρίς να παίρνει τα μάτια του από την διαδρομή.

Το βίντεο δεν τελειώνει εκεί καθώς στη συνέχεια ο Zayn έχοντας “κατεβάσει” τον πατέρα του από το αυτοκίνητο ξεκινά τα ντονατ με τη Lamborghini Revuelto. Αν μη τι άλλο το να βλέπεις ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία να πραγματοποιεί τέτοια κατορθώματα είναι εντυπωσιακό ωστόσο πίσω από όλα αυτά κρύβεται και μία “μικρή” επίδειξη πλούτου από τον κατά τα άλλα συμπαθή πάλαι ποτέ αγωνιζόμενο της Kawasaki.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!

Στη Θεσσαλονίκη η καρδιά της μοτοσυκλέτας!
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/4/2025

Γεμάτο και με ελάχιστες απουσίες θα είναι το περίπτερο 13 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη που θα συγκεντρώσει την προσοχή του μοτοσυκλετιστικού κόσμου αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ!

Φέτος, όπως έχουμε πει, δεν θα γίνει Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Αθήνα από τον σύνδεσμο εισαγωγέων. Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, που είχε όμως και ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος, οδηγούμαστε σε μία παγίωση της διετίας για την μεγαλύτερη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στα Βαλκάνια.

Υπό αυτό το πλαίσιο το MOTO SHOW 2025 στη Θεσσαλονίκη δεν εμποδίζει, ούτε αποτρέπει την μεγάλη Έκθεση Μοτοσυκλέτας που έτσι και αλλιώς δεν θα διοργανωνόταν φέτος, αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μοτοσυκλετιστές της Βόρειας Ελλάδας αλλά και τους επισκέπτες, να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα.

Η ομάδα του MOTO που έχει μέλη και από την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη έως και την Κρήτη, δεν θα λείπει φυσικά από το MOTO SHOW 2025 και θα είμαστε εκεί με το δικό μας περίπτερο όπου θα έχει τα αγαπημένα ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ, τεύχη και αναμνηστικά, όπως φυσικά και θα είμαστε εκεί για να γνωριστούμε από κοντά.

Πάνω από 6.000 τετραγωνικά θα καταλαμβάνουν τα περίπτερα των αντιπροσωπειών που θα είναι σχεδόν όλες εκεί, με τα νέα μοντέλα, ορισμένα από τα οποία έχουν μόλις έρθει στην Ελλάδα και κάποια από αυτά θα εμφανιστούν στο κοινό σε πανευρωπαϊκή πρωτιά! Χαρακτηριστικό είναι για το Suzuki DRZ για παράδειγμα, που η δημοσιογραφική παρουσίασή του θα γίνει τον Μάϊο αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία εξασφάλισε μοτοσυκλέτες από την Ιαπωνία. Όπως αντίστοιχα το Tracer 9 που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, πριν από δύο εβδομάδες.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!
Στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο της ΔΕΘ το MOTO SHOW 2025!

Η διοργανωτές του MOTO SHOW 2025 έχουν την εμπειρία από την προηγούμενη έκθεση μοτοσυκλέτας στην Θεσσαλονίκη και από τα αντίστοιχα MOTO SHOW που έχουν διοργανώσει στην Αθήνα και για μία μακρά περίοδο που δεν γινόταν Έκθεση Μοτοσυκλέτας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων, ήταν και ο μόνος τρόπος να δει κανείς από κοντά τα νέα μοντέλα, να καθίσει στη σέλα τους και να τα επεξεργαστεί συγκριτικά το ένα, λίγα βήματα από το άλλο.

Το MOTO SHOW 2025 θα έχει και Test Rides επιλεγμένων μοντέλων με πλοηγό και ουραγό.

ΩΡΑΡΙΟ 10:00 – 21:00

Γενική είσοδος 7€

ΑΜΕΑ, ΠΑΙΔΙΑ έως 14 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Δείτε τα νέα μοντέλα που θα υπάρχουν σίγουρα στο MOTO SHOW με τον κατάλογο να ανανεώνεται συνεχώς

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2025: Όλα έτοιμα για το MOTO SHOW 25-27 στη ΔΕΘ!