MV Agusta “We Care Campaign” - Φροντίδα για όλους

Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων, με 20% έκπτωση σε επιλεγμένα ανταλλακτικά
motomagMV Agusta “We Care Campaign” – Φροντίδα για όλους
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/4/2024

Θέλοντας να τονίσει την αλλαγή διοίκησης, που έλαβε χώρα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, η MV Agusta προσφέρει μέσω της καμπάνιας της “We Care Campaign” σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της, δωρεάν έλεγχο 20 σημείων, αλλά και έκπτωση 20% σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Πέραν της Ελλάδας, και γενικότερα των χωρών που βρέχονται από την Μεσόγειο, οι ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά και μεγάλο τμήμα των Η.Π.Α. και του Καναδά πλήττονται από βαρύ χειμώνα, που δεν επιτρέπει την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ανοίγει εθιμοτυπικά η “riding season” γι’ αυτές της χώρες. Στρατηγική λοιπόν η απόφαση της MV Agusta, η οποία έχει πολύ ισχυρότερη παρουσία στην ήπειρο από την άλλη πλευρά του ατλαντικού, να παρουσιάσει τη δεδομένη χρονική στιγμή το “We Care Campaign”.

Στόχος της καμπάνιας, η οποία απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, είναι να αναδειχτεί η νέα εποχή που φέρνει η αλλαγή διοίκησης, με τον Όμιλο Pierer να παίρνει τα ηνία, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ιστορικής εταιρείας. Όπως μας ενημερώνει στο δελτίο τύπου της η εταιρεία, η πρωτοβουλία αυτή έρχεται χωρίς κρυφές χρεώσεις, με τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας να είναι εντελώς δωρεάν. Αν τώρα ο μηχανικός διαπιστώσει ότι χρειάζεται η αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος, η MV Agusta προσφέρει 20% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά, χωρίς όμως να περιορίζει τον πελάτη, όσον αφορά την επιλογή σε aftermarket.

Η καμπάνια αφορά όλες τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta, που έχουν παραχθεί από τον Ιανουάριο του 2018 και μετά. Για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες να συμμετάσχουν στην νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας, θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα της MV Agusta, για να λάβουν το κουπόνι “We Care”.

Στην χώρα μας, ο για πολλά χρόνια αποκλειστικός αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών MV Agusta και συνεργάτης πλέον του νέου αντιπροσώπου ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Efthimiou Moto, θα αποτελέσει το επίκεντρο της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας. Οι ιδιοκτήτης μοτοσυκλετών MV θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το κατάστημα της Αττικής, στην οδό Καλλιρρόης 33, όπου θα έχουν και την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον ανανεωμένο χώρο του συνεργάτη της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά την καμπάνια “We Care”, αλλά και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες που μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της MV Agusta.

Ετικέτες

Προκήρυξη Πρωταθλήματος Road Circuit: 1ος αγώνας ΒΙΛΙΑ!

Debate μεταξύ Χορτιάτη-Χολομώντα για τον 2ο αγώνα!
Προκήρυξη Πρωταθλήματος Road Circuit: 1ος αγώνας ΒΙΛΙΑ!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/4/2025

Μία δυναμική πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής των Βιλίων, δίνει το έναυσμα για την δημιουργία του πρώτου αγώνα Road Racing και μάλιστα με το σκεπτικό να δημιουργηθεί ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αγώνων σε δημόσιους δρόμους με επιτροπή από την Θεσσαλονίκη να συζητά ήδη για διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα στην Βόρειο Ελλάδα με δύο υποψήφιες τοποθεσίες, μία στον Χορτιάτη και μία λίγο πιο μακριά από την πόλη, στον κατάφυτο Χολομώντα!

Αν μάλιστα ο πρώτος αυτός αγώνας, που θα θέσει και τα πρότυπα της διαδικασίας για τους επόμενους, στεφθεί με επιτυχία, τότε πολύ πιθανό είναι να μπει στη δράση και το Ηράκλειο Κρήτης με την μεγαλύτερη έως τώρα διαδρομή από τις τρεις τοποθεσίες ξεκινώντας από το Αιγαίο και τερματίζοντας στο Λυβικό Πέλαγος, κυριολεκτικά, για όσους δεν φρενάρουν εγκαίρως.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να προετοιμάζεται ένα τόσο δυναμικό πρωτάθλημα σε δημόσιους δρόμους;

Ο Σύνδεσμος Κατοίκων Βιλίων Υπέρ Ταχύτητας & Κόντρας (ΣΚΑΒΙΛΥΤΑΚΟ) μέσα από την αγάπη που τρέφει για τις μοτοσυκλέτες που σχεδόν καθημερινά αλλά και αδιάκοπα τις Κυριακές, ανεβοκατεβαίνουν τον κεντρικό συνδετικό δρόμο της περιοχής πλημμυρίζοντας τα ήσυχα λαγκάδια με ήχους Akrapovic (στην καλύτερη περίπτωση) ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα μοτοσυκλετών που θα εμπλουτίσει την όμορφη εμπειρία που ήδη ζουν καθημερινά με μία ετήσια διοργάνωση που θα εδραιώσει την ξεχωριστή θέση της περιοχής τους στις καρδιές των απανταχού μοτοσυκλετιστών.

Απώτερος στόχος είναι να δοθεί πνοή στις καφετέριες, τα βενζινάδικα και τα γραφεία τελετών της περιοχής ενώ θεωρείται προσόν, το γεγονός πως οι κάτοικοι είναι ήδη εκπαιδευμένοι να μετακινούνται από ταράτσα σε ταράτσα, χωρίς να χρειάζεται να διασχίζουν τους κεντρικούς δρόμους βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των μοτοσυκλετιστών.

Ο κυρ. Κώστας Λ. κάτοικος σε εκτός σχεδίου αγροικία μακριά από οικισμό, δήλωσε σε απεσταλμένο του ΜΟΤΟ πως είναι καρδιοπαθής και μένει μόνος, συχνά ακούγοντας μόνο τον χτύπο της καρδιάς του, πράγμα που τον κάνει να επικεντρώνεται περισσότερο στον καρδιακό ρυθμό την στιγμή που ο θεράπων ιατρός του, έχει δώσει σαφή οδηγία να τον αγνοεί και να μην σκέφτεται καθόλου το ζήτημα αυτό!
«Οι μοτοσυκλέτες μας κάνουν να πεταγόμαστε από το κρεβάτι και να νιώθουμε πιο ζωντανοί! Έχω πάει πολλές φορές σε καφετέρια της περιοχής για να ευχαριστήσω τους αναβάτες. Μάλιστα μόλις πριν από λίγες ημέρες μου λύθηκε και το χρόνιο αυχενικό πρόβλημα που είχα, όταν έμεινα σκυμμένος στο τιμόνι για είκοσι λεπτά κοιτώντας δεξιά και αριστερά πριν καταφέρω να βγω από τον χωματόδρομο που οδηγεί στο σπίτι μου. Βέβαια και πάλι δεν ήμουν αρκετά γρήγορος και με προσπέρασε μία μοτοσυκλέτα ξυστά κουνώντας το χέρι πάνω κάτω, προφανώς επαινώντας με για την προσπάθειά μου».

Από την δημοτική αρχή τονίζεται πως τις ημέρες του αγώνα θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθούν πετρελαιογραμμές σε συγκεκριμένα σημεία που δεν θα καλύψουν με άμμο και πριονίδι ώστε να προσδώσουν αυθεντική εμπειρία ελληνικού αγώνα δρόμου και να ανεβάσουν τον βαθμό δυσκολίας.

Φυσικά, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, κάθε τέτοια όμορφη προσπάθεια δεν γίνεται παρά να συναντήσει και εχθρότητα από την πλευρά της πολιτείας.

Παράγοντας του ΤΑΙΠΕΔ δήλωσε πως ένα τέτοιο πρωτάθλημα μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στις πολύ μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβάλλει απέναντι σε κάθε ένα επιχειρηματία και επενδυτικό fund που έχει ζητήσει έκταση για την δημιουργία πίστας και παρά την αμεσότητα, τα μηδενικά γραφειοκρατικά εμπόδιο και κυρίως την τιμή-χάρισμα, με τα οποία έχουν απαντήσει, δεν κατάφεραν ακόμη να ολοκληρώσουν μία συμφωνία κυρίως γιατί υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Αντίστοιχα Υφυπουργός Αθλητισμού που δεσμεύεται να απαντήσει με Αναλυτική Έκθεση, θέλησε να μεταφέρει ένα πρώτο σχόλιο πως τέτοιες πρωτοβουλίες δεν είναι ευνοϊκές ως προς την προσπάθεια της πολιτείας να δημιουργήσει δύο νέες πίστες σε Αθήνα και Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά πως:
«Εμείς για εσάς τις χτίζουμε! Η συνεννόηση με τις Νομαρχίες ήταν να μην κάνουν τρίτο κολυμβητήριο και 17 μικρά πάρκα που μόνο από τα παγκάκια θα βγάζαμε τα τριπλάσια, αλλά αντιθέτως να τα ρίξουμε όλα σε μία πίστα που, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν δίνει ευκαιρία για ανατίμηση παραπάνω από το 100% όταν το μέσο επίπεδο ανατίμησης σε αντίστοιχα έργα κυμαίνεται στο 180%. Όλη αυτή η προσπάθεια ακυρώνεται με τέτοιες πρωτοβουλίες και δεν εκτιμάται σωστά το έργο της πολιτείας».

Οι ΣΚΑΒΙΛΥΤΑΚΟι, μία εθιμοτυπική ονομασία, είναι όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουν προσκαλώντας τους κατοίκους στις προαναφερθείσες περιοχές της Β.Ελλάδας και της Κρήτης, να φιλοξενηθούν στον πρώτο αγώνα και όλοι μαζί να θέσουν τα πρότυπα για τους επόμενους αγώνες, ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο ενιαίο πρωτάθλημα!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχηθούμε στους αναγνώστες ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!
Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μην γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες στους δρόμους και η έλλειψη αυτοκινητοδρομίων δεν γίνεται να είναι η μόνη δικαιολογία ως προς αυτή την πρακτική, ας ξεκινήσουμε με το να γεμίζουμε αυτές που ήδη υπάρχουν καθώς μόνο έτσι θα θέλει κάποιος να επενδύσει στην δημιουργία μίας νέας...

Ετικέτες