MOTOTREND SA - Νέες συνεργασίες

Τρεις νέοι συνεργάτες σε Αθήνα, Κω και Θεσσαλονίκη
Νέες συνεργασίες MOTOTREND
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/10/2024

Η Mototrend SA, αντιπρόσωπος των εταιρειών Kymco, Voge και Yadea στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις νέες συνεργασίες της σε Αθήνα, Κω και Θεσσαλονίκη.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Ελλάδα, η Mototrend καλωσορίζει τους νέους της συνεργάτες, η επιλογή των οποίων έγινε κάτω από τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Πρόκειται για τις εξής εταιρείες:

ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΚΩΣ

BRANDS ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: KYMCO, VOGE, YADEA

Η εταιρεία "Σταμόγλου Εμμ. & Υιοί Ο.Ε" εδρεύει στην οδό Ασκληπιού 14 στην Κω. Προέρχεται από πάππου προς πάππου από το 1950 που ξεκίνησε σε ένα κατάστημα στην οδό Περικ. Ιωαννίδη πουλώντας και επισκευάζοντας ποδήλατα Bianchi και Leniano. Στη συνέχεια και αρκετά χρόνια μετά, με σταθερά βήματα μεταφέρθηκε σε δικές της κτιριακές εγκαταστάσεις έκτασης 1.400τμ, όπου στεγάζει τις εταιρείες μοτοσυκλέτας Piaggio - Vespa - Gillera - Derbi – Moto Guzzi – Aprilia και τις αντίστοιχες ποδηλάτων Giant - Focus - Kalkhoff - Univega - Orient - Force.

ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ "MOTO NOMIKOS"

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

BRANDS ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: KYMCO, VOGE, YADEA

Το κατάστημα MOTO NOMIKOS με 53 χρόνια εμπειρία στην αγορά και ως πρώτη αντιπροσωπεία της Simson στον Κορυδαλλό, έχει εδραιωθεί στην αγορά του δικύκλου προσφέροντας λύσεις για τον κάθε αναβάτη και τις ανάγκες του.

ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ – ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΟΕ "MOTOEXPERTS"

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

BRANDS ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: KYMCO, VOGE, YADEA

Μία νέα εταιρεία, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2024 από δύο έμπειρα στελέχη με πάθος για το αντικείμενο. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Χατζηεμμανουηλιδη, 23 χρόνια επαγγελματία στο χώρο της μοτοσυκλέτας και τον Χρήστο Σαπουντζή, πτυχιούχο μηχανικό με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο. Η κάθετη μονάδα τους αντιπροσωπεύει τις εταιρείες Kymco, Voge, Yadea και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς: πωλήσεις, ανταλλακτικά και service.

Η MOTOTREND ΑΕ και η εταιρεία ΜΑΤΑΚΟΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ συμφώνησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους με ισχύ από 1 Αυγούστου 2024. Η Mototrend SA ευχαριστεί θερμά τη Ματάκος Α. & ΣΙΑ ΟΕ για τη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή της στην επιτυχημένη πορεία των brands που αντιπροσωπεύει. Παράλληλα, τέθηκε σε ισχύ νέα συνεργασία μεταξύ της Mototrend και της εταιρείας Χατζηεμμανουηλίδης – Σαπουντζής Ο.Ε. “MotoExperts”, η οποία θα δραστηριοποιηθεί στις νέες της εγκαταστάσεις επί της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου 44 στη Θεσσαλονίκη.

Ετικέτες

Piaggio Medley 125 και 150 - Τώρα με όφελος έως 300 ευρώ

To πρώτο scooter που συνδύασε την ασφάλεια των μεγάλων τροχών με GT αποθηκευτικούς χώρους
Piaggio Medley σε προσφορά
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/10/2024

Το Piaggio Medley, το πρώτο scooter μεγάλων τροχών με δυνατότητες αποθήκευσης κάτω από τη σέλα δύο full-face κρανών, διατίθεται τώρα σε προσφορά και στις δυο του εκδόσεις, 125 και 150.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Piaggio Hellas:

"Το Piaggio Medley συνδυάζει αριστοτεχνικά την ευελιξία ενός ελαφριού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή και δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού: Start & Stop, Full LED προβολέας και DRL, πολύ-λειτουργικός LCD ψηφιακός πίνακας οργάνων, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth και απίστευτα μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνη jet.

Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 και 150 cc: αμφότεροι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 11 και 12,4 kW αντίστοιχα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, σε νέες τιμές προσφοράς από 3.290€, με όφελος έως 300€. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα της σειράς Piaggio Medley σε ένα σημείο πώλησης Piaggio ή στην ιστοσελίδα Piaggio "

Ετικέτες