Michelin Power Days στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στις 8-9 Ιουλίου

Δηλώστε τώρα συμμετοχή
Michelin PowerDays Σέρρες
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/5/2023

Στις 8-9 Ιουλίου 2023 διοργανώνεται ένα ακόμη event της γνωστής σειράς track-day Michelin Power Days, στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, για ένα διήμερο οδηγικής απόλαυσης και αδρεναλίνης. 

Οι Michelin Power Days είναι μια γιορτή της μοτοσυκλέτας που έχει σκοπό οι αναβάτες να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να οδηγήσουν πιο γρήγορα στο ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όλο αυτό γίνεται εφικτό με την επίβλεψη έμπειρων πλοηγών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρέχουν καθοδήγηση βοηθώντας τους αναβάτες να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στην πίστα. Η διοργάνωση των Michelin Power Days φροντίζει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε περίπτωση πτώσης υπάρχει διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή βοήθειας. 
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού (δερμάτινη φόρμα, κράνος, μπότες, γάντια), κατόπιν συνεννόησης και δήλωσης στην φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα track-day.gr. Επιπρόσθετα, για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν μια πιο πολυτελή εμπειρία στη διάρκεια του διήμερου event υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης box στον χώρο του pit lane.

Michelin Power Days

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί και θα διαρκέσει έως τη δύση του ηλίου. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριο - ενδιάμεσο - προχωρημένο - γρήγορο) ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην αγωνιστική διαδρομή αρκετά ‘session’ ανά ημέρα. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες τους. Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες εκπτώσεις για ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ενώ η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως οι αναβάτες ενθαρρύνονται να εγγραφούν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο track-day.gr, στη σελίδα της εκδήλωσης στο fb, ή στα τηλέφωνα 6909174195 & 6988807245.

Για τη διαμονή σας στις Σέρρες υπάρχει συνεργασία με τα 5 αστέρων ξενοδοχεία

  • Philipos Xenia τηλ. 23210 99360
  • Ελπίδα Spa Resort τηλ 23210 20000.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα κλείσουν εκεί δωμάτιο θα έχουν ειδικές τιμές αρκεί να αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν στην διοργάνωση μας μαζί με την κράτηση τους

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι ευθύνη των συμμετεχόντων να κλείσουν εγκαίρως δωμάτια.

Ετικέτες

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το Flash 125 LZ oδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου
motomag UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/7/2024

Το Flash 125 LZ, της UM Motorcycles προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν μέσω των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Το UM Flash 125 LZ χρησιμοποιεί τετράχρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. απόδοσης 8,6 ίππων και 0,89 κιλών ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Το ρεζερβουάρ 4 λίτρων και η χαμηλή κατανάλωση σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχονται αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το παπί της UM Motorcycles εφοδιάζεται με τροχούς 17’’, φώτα LED ενώ εξοπλίζεται με σχάρα στο πίσω μέρος του δικύκλου αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην "ποδιά" του. Παράλληλα, η αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω της κρύβει χώρο αποθήκευσης. Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων -περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας- η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Πλέον το UM Flash 125 LZ προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή στα 1.750 ευρώ και με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλέον, η απόκτηση του UM Flash 125 LZ γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα άτοκων δόσεων αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης του μέσω πιστωτικής κάρτας. Πιο συγκεκριμένα:

- Απόκτηση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή

- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Ετικέτες