Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders

75 μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στον Βόλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ενώ πραγματοποιήθηκαν εκδρομές στο βουνό των Κενταύρων
motomag Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/7/2024

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με επίκεντρο τον Βόλο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders.

Περισσότεροι από 110 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στον Βόλο την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να λάβουν μέρος στη Πανελλήνια Συνάντηση των V-Strom Greek Riders. Το πρωινό της Κυριακής 75 μοτοσυκλέτες ξεκίνησαν από τον Βόλο για να κάνουν τον γύρο του Πηλίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders

Στην εκδήλωση όλα κύλησαν ομαλά ενώ υπήρχαν πλοηγοί και “σκούπες” οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα με όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι όσοι βρέθηκαν στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνάντηση V-Strom Greek Riders

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το Flash 125 LZ oδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου
motomag UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/7/2024

Το Flash 125 LZ, της UM Motorcycles προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν μέσω των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Το UM Flash 125 LZ χρησιμοποιεί τετράχρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. απόδοσης 8,6 ίππων και 0,89 κιλών ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Το ρεζερβουάρ 4 λίτρων και η χαμηλή κατανάλωση σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχονται αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το παπί της UM Motorcycles εφοδιάζεται με τροχούς 17’’, φώτα LED ενώ εξοπλίζεται με σχάρα στο πίσω μέρος του δικύκλου αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην "ποδιά" του. Παράλληλα, η αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω της κρύβει χώρο αποθήκευσης. Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων -περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας- η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Πλέον το UM Flash 125 LZ προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή στα 1.750 ευρώ και με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλέον, η απόκτηση του UM Flash 125 LZ γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα άτοκων δόσεων αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης του μέσω πιστωτικής κάρτας. Πιο συγκεκριμένα:

- Απόκτηση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή

- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Ετικέτες