Lorenzo vs Pedrosa - Θα παίξουν μπουνιές στις 20 Ιουνίου [VIDEO]

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από τη βρετανική πλατφόρμα DAZN
Lorenzo vs Pedrosa
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/6/2024

Παρόλο που στα βίντεο από τις προπονήσεις τους, οι Jorge Lorenzo & Dani Pedrosa δείχνουν ανίδεοι όσον αφορά στο μποξ, εντούτοις το ματς μεταξύ τους θα λάβει χώρα κανονικά στις 20 Ιουνίου και θα μεταδωθεί ζωντανά από το DAZN, και πιθανώς και από το YouTube κανάλι του Lorenzo.

Η επιβεβαίωση για τα... μπουνίδια έγινε από το MotoGP podcast “Dura la Vita”, που προωθεί ο Jorge Lorenzo, με τους δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές μοτοσυκλέτας να δίνουν ραντεβού στο ρινγκ, αυτή την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Τόπος διεξαγωγής του αγώνα είναι το “Gran Price” boxing club, ένας εμβληματικός χώρος του μποξ στη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως το σόου ξεκίνησε από δηλώσεις του Lorenzo, με τον Pedrosa να απαντά θετικά στην πρόκληση, αναφέροντας πως “δεν θα με χάλαγε να σου ρίξω μια-δυο μπουνιές”.

Lorenzo vs Pedrosa

Στο μονοπάτι που χάραξαν οι Jake & Logan Paul, με τους αγώνες μποξ διασημοτήτων πατούν και οι δυο πρώην Πρωταθλητές μοτοσυκλέτας, ενώ όπως προαναφέραμε, από τα λίγα βίντεο που έχουμε δει από τις ικανότητές τους στο κλασικότερο των μαχητικών αθλημάτων, ο αγώνας πιο πολύ με παρωδία μοιάζει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη διαφορά κιλών μεταξύ των δύο που δίνει σαφές προβάδισμα στον Jorge. Ας αρχίσουν τα στοιχήματα.

Triumph - Δηλώστε συμμετοχή για διήμερη απόδραση στην Ευρυτανία

Η εκδρομή αφορά αποκλειστικά κατόχους Triumph (όλων των τύπων).
Triumph - Διήμερη εκδρομή
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/9/2024

Η ομάδα της Triumph συγκεντρώνεται και φέτος για την καθιερωμένη φθινοπωρινή της απόδραση και περιμένει όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών από το Hinckley για ένα αγχολυτικό διήμερο μέσα από τις μαγευτικές διαδρομές της Ευρυτανίας, με διανυκτέρευση στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες, κοντά στο Καρπενήσι.

Η τιμή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και 2 γεύματα είναι €170 (Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι) και περιλαμβάνει, μια διανυκτέρευση με πρωινό. Η εκδρομή αφορά αποκλειστικά κατόχους Triumph (όλων των τύπων).

Πληροφορίες - κρατήσεις:
Κεντρική Έκθεση Triumph
Τηλ: 2107488251
(κος Κώστας Δρίτσας)

Για συμμετοχές από βόρεια Ελλάδα απευθυνθείτε στο κατάστημα Motoaction – Ζουρνατζής, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 988189
(κος Νίκος Ζουρνατζής)

Ετικέτες